• U bent ingelogd als:

Zwak Benschop komt niet door de muur van SEC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Een schotloos Benschop bleek niet in staat het zeer zwakke SEC te verrassen. De voor het doel van Benschop geparkeerde bus was een onneembare vesting voor de zeer matig spelende aanval van Benschop. 

Voetballend leek het in de eerste helft nog wel ergens op, maar in de buurt van de zestien gekomen gaven de Benschopse spitsen niet thuis. In de 8e minuut was het Stef Elings, die keeper Damion Breukers op de proef stelde, maar die wist de bal uit de hoek te duiken. Benschop kreeg wel wat corners, maar waren niet scherp genoeg om tot twee maal toe de losgelaten bal in het net te schieten. Benschop had wel het meeste balbezit en de achterhoede met de goed spelende Jurgen Ruitenbeek aan het hoofd, gaf geen enkele kans weg.

 

Na de rust leek Benschop wakker geschud. Martijn de With werd twee maal in stelling gebracht maar beide keren vloog de bal over het doel. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het spel slechter. Benschop verslapte en SEC roeide alle ballen overal heen. Een fraaie kopbal van Jimmy Vendrig werd van de doellijn gehaald en vlak voor tijd kreeg Greq Wijnhard een niet te missen kans, maar de prima voorzet op maat van Roy Smorenburg kon hij geheel vrijstaand niet in het SEC doel krijgen. Een lange bal van achteren uit werd door de Benschop verdediging verkeerd beoordeeld, maar de enige kans in de gehele wedstrijd werd gelukkig voor SEC om zeep geholpen en bleef de 0-0 eindstand op het bord staan. De Poolse scheidsrechter Koet floot een uitstekende wedstrijd en gaf Benschop terecht twee maal geel voor domme overtredingen op het middenveld wat voor beide spelers een schorsing voor de eerst komende wedstrijd betekend. Het jaar 2016 moeten we als Benschop maar snel vergeten en vooruitkijken naar de tweede helft van de competitie. 

Wat gaat er komen. 

Op dinsdag 10 januari 2017 oefent Benschop om 20.00 uur thuis tegen Dillitant.  

De opstelling van Benschop:  

Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, Stef Elings, Greg Wijnhard, (85e min Tjeerd Frericks), Coen vd Snoek, Jeroen Lieverse, Marijn de With, Thomas Banfi  (75e Roy Smorenburg)  , Jurgen Ruitenbeek, Patrick Maton en Jimmy Vendrig.