• U bent ingelogd als:

Zevenklapper voor AFC Quick tegen Waterwijk

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

In de voorbereidingsperiode zagen we bij vlagen al dat het scorend vermogen van ons eerste elftal duidelijk verbeterd is. De tegenstanders waren toen nog van verschillend niveau, maar de tekenen waren er al wel. Vorige week was de tegenstander, gezien de hoeveelheid kansen, opgelucht dat zij “maar” met 2-1 verloren. Vandaag konden in de eerste helft nog niet veel kansen worden genoteerd, maar stond er bij rust wel een 2-0 stand op het scorebord. Al in de 10e minuut scoorde Ivory Harrison op fraaie wijze en op slag van rust wist Safa Agyazi zijn eerste treffer van de dag te scoren. De promovendus uit Almere wist in de eerste helft enkele keren gevaarlijk te worden, overigens zonder dat Micha Claassen op de proef werd gesteld.

In de tweede helft waren de bezoekers, ondanks verzorgd veldspel, niet meer in staat om in de buurt van het Quick-doel te komen. Nadat Ivory Harrison profiteerde van een misverstand in de verdediging van Waterwijk, was de beer los bij onze rood-zwarten. Met goed spel ontstonden vele doelkansen. Doelman Groenhard redde een aantal keren knap, maar kon niet voorkomen dat Salim El Yousfi 2x, Khalid Benali (in het veld gekomen voor Alex Coonen) en Saga Agyazi op fraaie wijze het net van het doel aan de paviljoenzijde wisten te vinden. De uitstekend leidende scheidsrechter Ouendag kon hierdoor een 7-0 uitslag op de wedstrijdzaken app noteren van deze zeer sportieve wedstrijd.

Opstelling AFC Quick 1890: Micha Claassen, Koen Kisner (Yassine Karraoui), Roy Ouwerkerk (Rida Drissi), Muslu Nalbantoglu, Cedric Kapelle, Sander van Amstel, Khalid Said, Ivory Harrison, Alex Coonen (Khalid Benali), Salim El Yousfi, Safa Agyazi.