• U bent ingelogd als:

Zeister elftal viert terugkeer met oefenwedstrijd tegen hoofdklasser VV De Meern

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

In een ver verleden speelde het Zeister Elftal, een verzameling spelers van alle voetclubs uit Zeist, eens oefenwedstrijd tegen het Nederlands Elftal. Dat gebeurde op het hoofdveld van Jonathan. De afgelopen jaren raakte het team in de vergetelheid, maar daar is verandering in gekomen.

Op 31 juli 2016 om 14:00 uur ‘s middags zal een selectie van de beste Zeister voetballers weer te zien zijn. Plaats van handelen is Sportpark Dijnselburg, de thuishaven van SV Zeist. De tegenstander is VV De Meern.

Het Zeister voetbalelftal wordt zoals gezegd samengesteld uit spelers van alle bestaande voetbalverenigingen binnen de gemeente Zeist. Aan de definitieve selectie wordt op dit moment druk gesleuteld.  Wat al wel zeker is is dat  V.V. Jonathan, Z.S.C. Patria, S.V. Zeist, V.V. FZO, S.V. Austerlitz, S.V. Saestum en D.O.S.C uit Den Dolder spelers eenmalig zullen afstaan. De clubs hebben hun medewerking toegezegd en zijn razend enthousiast. Het team staat onder leiding van Remco Claessens die voor verschillende clubs in Zeist voetbalde.

Voor deze wedstrijd is vrije toegang van toepassing.

Adres SV Zeist:
Sportpark Dijnselburg
Huis ter Heideweg 19
3712 DZ  Huis ter Heide

EINDE PERSBERICHT