• U bent ingelogd als:

Zaterdag 21 mei- Vriendinnendag SO Soest

Geplaatst in Clubnieuws

SO Soest wil alle vrouwen en meisjes in Soest de gelegenheid geven om kennis te maken met het voetballen en daarom organiseert de vereniging op 21 mei weer een Vriendinnendag.

Het vrouwen en meisjesvoetbal is in Nederland één van de snelst groeiende sporten en zo ook in Soest. Dat is ook niet zo vreemd, want wat is er nu leuker dan lekker actief bezig zijn met sporten, terwijl het samen met de meiden uit je team ook nog erg gezellig is! Daar komt natuurlijk nog bij dat voetballen goed voor je conditie en gezondheid is, dus wat wil je (als ouder) nou nog meer?

Voor wie en door wie?

De dag is bedoeld voor alle vrouwen en meisjes uit Soest die nog niet voetballen. Voetbal je al bij SO Soest? Dan mag je natuurlijk ook komen, maar alleen als je een vriendin meeneemt. Alle meisjes, stoere meiden en vrouwen vanaf 5 jaar zijn welkom. En natuurlijk zijn ook de ouders van de kinderen die meedoen welkom om te genieten van hun sportende kinderen!

Wanneer en wat?

Iedereen is welkom op zaterdag 21 mei van 16-18 uur op het terrein van SO Soest aan de Bosstraat 137.

Het programma ziet er als volgt uit:

Techniektraining: samen oefeningen doen met de bal

Voetbalspelletjes: o.a. hoe goed kun jij paal of latje trappen?

Voetballen: lekker partijtje spelen

We zorgen ervoor dat je moe en voldaan van het veld stapt en zo veel plezier gehad hebt dan je het vaker wilt!

Kosten en inschrijven?                     

We willen alle vrouwen en meisjes uit Soest de kans geven om te komen proeven aan het voetballen, dus is de Vriendinnendag helemaal gratis!

Als je wilt komen, stuur dan een e-mail naar meisjesvoetbal@so-soest.nl en vermeld je naam en geboortejaar. Als je komt met een meisje dat al lid is bij SO Soest vermeld haar naam dan ook, dan weten we dat zij ook komt. 

Tot ziens op 21 mei!