• U bent ingelogd als:

Woudenberg weer op koers

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Met een weergaloze goal schoot Mark Radstaake Woudenberg in de 79e minuut naar de 1-0. Daarmee was het verzet van Blauw Geel ’55 gebroken. Vlak voor tijd werd het ook nog 2-0 door Mark de Graaf.

Op een nog steeds lastig bespeelbaar veld was het de 3e achtereenvolgende thuiswedstrijd voor Woudenberg. In een 4-4-2 formatie, waar Jeffrey en Sander vanwege een blessure ontbraken, werd de strijd aangegaan tegen Blauw Geel. Uit werd het op het kunstgras 0-7 voor Woudenberg.  Echter toen ontbraken er diverse vaste krachten bij de bezoekers uit Ede. Deze keer was de ploeg compleet.

In de eerste helft was de beginfase voor Woudenberg. Een hakbal van Nick werd van de lijn gehaald. Ook werd een prachtige knal van Joey door de keeper van Blauw Geel uit de bovenhoek geranseld. Ook de bezoekers kregen kansen. De nummer 10 had de grootste. Zijn punter van dichtbij door het midden was een gemakkelijke prooi voor Daan. Ook waren er diverse gevaarlijke corners van Blauw Geel ’55. Tot doelpunten kwam het in de eerste helft niet.

Naarmate de 2e helft vorderde was niet te voorspellen welke kant de wedstrijd op zou gaan. Voor Jeroen en Dennis was het aanleiding om Mark Radstaake en Rick te brengen voor Emmanuel en Nick. Met Tom in de spits en de verse wissels op de flanken werd er verder in een 4-3-3 gespeeld. Het had resultaat want Woudenberg werd sterker.

In de 79e minuut gaf Mark de Graaf vanaf rechts een hoge bal naar de linkerflank. Mark Radstaake volleerde de bal in 1x op doel. De bal plofte in de verre hoek tegen het net. Een prachtig doelpunt dat iets weg had van de goal van Van Basten in de EK finale van 1988.

Hiermee leek de wedstrijd ook beslist Ook daarna bleef Woudenberg aandringen. In de slotseconden schoof Mark de Gaaf de bal met links in de verre hoek en bepaalde daarmee de eindstand op 2-0. Unicum won uit bij Valleivogels die hierdoor afhaken in de titelstrijd. Volgende week gaat Woudenberg uit naar VRC.

De pupillen van de week voetballen na de wedstrijd lekker verder.

Doelpunten

80. 1-0 Mark Radstaake (assist: Mark de Graaf):

82. 2-0 Mark de Graaf (assist: Alex Stalman)