• U bent ingelogd als:

Woudenberg wint van Aalsmeer

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

11 september 2016 10:15


Woudenberg heeft gister zijn eerste overwinning geboekt in de competitie dit seizoen. Op Sportpark de Grift werd met 1-0 gewonnen van FC Aalsmeer. Voor Woudenberg was Kevin Bakker de matchwinnaar.

Woudenberg begon teruggetrokken, Aalsmeer mocht het spel maken maar Woudenberg kreeg na 6 minuten al een kansje. Een voorzet van Tom de Greef werd met het hoofd door Kevin Bakker net voorlangs gekopt. Vervolgens werd FC Aalsmeer sterker en dat resulteerde in de 39ste minuut met een bal op de paal. Maar verder dan 0-0 kwamen beiden ploegen niet.

In de tweede helft kreeg Woudenberg de overhand. Vooral conditioneel kwam het verschil naar boven. Dat resulteerde in twee grote kansen voor Woudenberg. Kevin Bakker opnieuw met het hoofd en Jeroen Hazeleger met een volley die beiden niet in het netje vielen.

Vervolgens onstond er wat consternatie omdat de derde official niet verder kon i.v.m. een liesblessure. Voor er een alternatief was gevonden lag het spel al 10 minuten stil. Na de hervatting kwam Woudenberg op 1-0. Een vrijetrap werd door Rick Staal in de voeten van Kevin Bakker gespeeld die uit te draai de 1-0 kon binnentikken.

Dit kon in de rest van de wedstrijd niet meer goed gemaakt worden door FC Aalsmeer. In de laatste minuten nog een gevaarlijke scrimmage voor de goal van Daan Schennink maar dit resulteerde niet in een goal voor de bezoekers.

Woudenberg pakt de eerste drie punten van dit seizoen en kan vol vertrouwen toewerken naar de thuiswedstrijd tegen SVL van volgende week.