• U bent ingelogd als:

Woudenberg wint overtuigend van Lelystad ’67

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Bron:  http://voetbaleentwee.nl/

Woudenberg heeft zich gister fantastisch hersteld na de zeperd van een week eerder tegen AVW ’66. Thuis werd met 4-1 gewonnen van Lelystad ’67. Doelpunten kwamen van Mark de Graaf, drie maal, en David Ajayi.

Ten opzichte van vorige week waren een aantal spelers weer terug in de opstelling. Achterin waren David Ajayi, Sander van Keulen en Steffan Kranendonk weer terug en voorin was Tom de Greef weer terug te vinden.

Woudenberg begint overtuigend aan de wedstrijd en pakt meteen het heft in handen. Lelystad komt er af en toe gevaarlijk snel uit maar tot echte kansen komt het niet. In de twaalde minuut is het raak, Tom de Greef is een minuut eerder dicht bij de openingstreffer maar raakt de paal, vervolgens lukt het Mark de Graaf wel. 1-0. In de 33ste minuut verdubbeld Woudenberg de marge. Vanuit een corner van Tom de Greef is het David Ajayi die prachtig binnen kopt. En net voor rust zorgt opnieuw Mark de Graaf voor de comfortabele 3-0. Dit is ook de ruststand.

Na rust probeert Lelystad ’67 nog een minuut of 20 om een doelpunt te forceren maar dit levert geen resultaat op. Woudenberg houdt makkelijk stand en staat de gehele wedstrijd geconcentreerd te spelen. In de 81ste minuut maakt Mark de Graaf zijn hattrick door de 4-0 binnen te schuiven. Opnieuw door aangeven van Tom de Greef. In de 88ste minuut schiet Lelystad ’67 nog een prachtige vrije trap binnen maar dat doelpunt is alleen voor de statistieken.

Woudenberg herstelt zich dus prima na vorige week en mag zich volgende week opmaken voor een zware uitwedstrijd in Lelystad tegen Unicum.

Geef een reactie