• U bent ingelogd als:

Woudenberg wint 1e periode titel !

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Zeer overtuigend en met goed voetbal wisten de mannen van Jeroen Peters en Dennis Heshusius de 1e periodetitel te winnen. Lunteren werd met 3-0 kansloos verslagen.

Woudenberg miste 2 verdedigers. Steffan was geschorst en Jeffrey geblesseerd zodat Jur en Jurian in de basis begonnen. Met goed combinatie voetbal wist Woudenberg Lunteren uit elkaar te spelen. Na een mimuut of 10 werd Tom vrij voor het doel gezet, Zijn bal ging echter hard over het doel. Niet veel later was het Tom die met een prachtige steekbal Emmanuel wist te lanceren. ‘Manu’ sneed goed voor z’m directe tegenstander naar de keeper en plaatste de bal onhoudbaar in de hoek: 1-0.

Woudenberg wist goed combinerend Lunteren onder druk te houden. Met een mooie aanname was het opnieuw Emmanuel die de bal tegen de hand van een tegenstander speelde. Strafschop. Joey schoot de bal feilloos binnnen: 2-0. Ook Thomas en Mark haaldenhun niveau zodat het middenveld in Woudenbergse handen was.

Na de thee bleef Woudenberg de beterde ploeg. Met een mooie actie was het opnieuw Tom die eenpanklare voorzet op ‘Manu’ gaf. Emmanuel kopte de bal prachtig tegendraads binnen: 3-0. Ook Sander en David speelden prima achterin. Hetzelfde gold voor Daan (keeper). Woudenberg kwam nooit in gevaar deze middag. Vlak voor tijd werd de prima spelende Nick vervangen voor Robin.

Na het laatste fluitsignaal werd er in de kantine een feestje gevierd. DJ Jef wist iedereen weer goed te vermaken. De directe tegenstander voor de periodetitel (Unicum) bleek ook nog eensverloren te hebben. Zo eindigde een prachtige zonnige dag perfect!

Bron: De Woudenberger, Guido de Boer

Geef een reactie