• U bent ingelogd als:

Woudenberg walst over OWIOS heen 6-0

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De Woudenbergse formatie, onder leiding van Jeroen Peters en Dennis Hehusius, was compleet afgereisd naar Oldebroek om daar aan te treden tegen OWIOS. Vanwege een natte plek op het hoofdveld werd uitgeweken naar het kunstgras. Dat het voetbal in het Oosten leeft bleek uit de grote publieke belangstelling.

De eerste helft werd aftastend gestart. Toch was het Woudenberg, dat prima combineerde, de sterkere. Helaas raakte Thomas de paal uit een prima opgezette aanval.

In de 2e helft zette Woudenberg aan. Jeffrey verzond een diepte pass op rechts op de goed spelende Mark de Graaf die met een rush op de keeper af ging. Met een prima schot wist hij de touwen te vinden: 0-1. Een minuut later was het Tom die, die na een goed opgezette aanval de keeper in de korte hoek wist te verassen: 0-2. Meteen na de aftrap werd de bal veroverd en wist opnieuw Tom de keeper vanaf een meter of 40 met een prachtige lob te verschalken: 0-3 en wedstrijd gespeeld.

De 0-4 werd voorgegeven door de voor Nick ingevallen Rick en afgerond door Emmanuel  Ook Pepijn en Robin vielen nog in voor Thomas en Emmanuel. De 0-5 werd door Robin ingeschoten vanaf de elf meter nadat hij zelf binnen de 16 meter werd neergelegd.

Ook het slotakkoord was voor Woudenberg. Het was opnieuw Mark die scoorde en de eindstand bepaalde: 0-6! Samengevat kan worden gesteld dat Woudenberg beschikte over een excellent middenveld, een scorende voorhoede en een degelijke achterhoede. De volgende 3 duels worden thuis afgewerkt. Het zou mooi zijn als de jongens deze lijn kunnen voortzetten.