• U bent ingelogd als:

Woudenberg verliest van Montfoort

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft de eerste wedstrijd in de competitie met verlies afgesloten. In en tegen Montfoort werd met 2-0 verloren in een wedstrijd met twee gezichten.

In het eerste half uur was Montfoort opermachtig. Woudenberg begon erg slordig en zonder vertrouwen. En tegen de kwaliteit van Montfoort was Woudenberg niet opgewassen. Binnen 20 minuten stond de 2-0 op het scorebord.

Montfoort creerde in deze fase een legio aan kansen. De goed keepende Daan Schennink was in deze fase weer erg belangrijk met een paar fraaie reddingen.

Na een half uur ging de storm vanuit Montfoort liggen en kon Woudenberg zich herpakken. Dit leidde niet tot grote kansen voor de Woudenbergers en Montfoort bleef gemakkelijk op de been.

De tweede helft had een heel ander gezicht. Woudenberg begon goed en kreeg in de tweede helft de overhand. Dit leidde tot een aantal grote kansen voor Kevin Bakker, hij was in de ploeg gekomen voor Marc van Ginkel, Rick Staal en Jesper Kranendonk. Alleen de uitstekende keepende goalie van Montfoort was niet te verslaan. Met een aantal fenomenale reddingen hield hij Montfoort op de been. En Woudenberg wist niet meer te scoren.

Op basis van de eerste helft een terechte nederlaag. Op basis van de tweede helft had er zeker meer in gezeten maar geeft dit ook een goede basis voor volgende week. Dan staat de thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer op het programma.