• U bent ingelogd als:

Woudenberg vergeet te winnen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Het is Woudenberg niet gelukt om de eerste competitiewedstrijd na de winterstop in winst om te zetten. In Lunteren vergat Woudenberg voor rust de wedstrijd te beslissen en eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Woudenberg begon scherp aan de wedstrijd en dit resulteerde al in de vijfde minuut de openingstreffer. Mark de Graaf schoot goed binnen vanaf 16 meter. En dit leek een opmars naar een grote uitslag. Voor rust kreeg Woudenberg namelijk vier grote kansen om de uitslag te vergroten. Tom de Greef had de grootste kans op zijn schoen maar voor open doel belande de bal aan de verkeerde kant van de paal. En als de goal dan niet aan de goede kant valt, valt ie bijna altijd aan de verkeerde kant. En dat gebeurde dus ook in Lunteren. Vlak voor rust kwam Lunteren op 1-1. Dit was ook de ruststand.

Na rust werd het spel slordiger maar Woudenberg drukte volop de verdediging van Lunteren die met kunst en vliegwerk overeind bleef. Woudenberg komt in de laatste minuten zelfs goed weg na een scrimmage voor de goal.

Een teleurstellend gelijkspel omdat Woudenberg een prima wedstrijd op de mat legde. In ieder geval weer genoeg aanknopingspunten om volgende week weer goed voor de dag te komen. Dan komt namelijk AVW ’66 op bezoek in Woudenberg. Een belangrijk potje.

Geef een reactie