• U bent ingelogd als:

Woudenberg toont karakter en wint met 1-3

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft gisteren een geweldige prestatie geleverd tegen JSV Nieuwegein door een 1-0 achterstand met 10 man om te buigen tot 1-3. Doelpunten gemaakt door Tom de Greef, Rick Staal en Valentijn Rijnbeek. Woudenberg gaat met een goed gevoel de winterstop in.

De eerste helft was niet echt om naar huis te schrijven. Zowel Woudenberg als JSV creerde weinig kansen en het was flets om naar te kijken. Toch kwam JSV vlak voor rust op 1-0 via een corner. Geen goed uitgangspunt voor Woudenberg in de tweede heflt.

In de tweede helft zien we een heel andere wedstrijd. Woudenberg start furieus en binnen 5 minuten twee grote kansen voor Woudenberg via Tom de Greef en Joey Hendriks maar de bal gaat er niet in. Als David Ajayi in de 54ste minuut ook nog een rode kaart krijgt voor het neerhalen van een doorgebroken speler lijken de kansen voor Woudenberg verkeken.

Maar niets is minder waar, Woudenberg recht de rug, toont karakter en begint aan een wervelend laatste halfuur. In de 65ste minuut maakt Tom de Greef, een beetje lucky, de gelijkmaker. De bal van afstand wordt van richting veranderd en valt binnen. Op dat moment is Rick Staal al in het veld gekomen en 5 minuten later schiet Rick de 1-2 binnen. Met 10 man wordt de wedstrijd volledig omgedraaid. Vervolgens is JSV het kwijt en in de 73ste minuut komt ook JSV met 10 man te staan na natrappen. Vervolgens countert Woudenberg fantastisch naar de 1-3. Rick Staal geeft hard voor en Valentijn Rijnbeek glijdt de bal binnen… 1-3. Dit is ook tevens de eindstand.

Een geweldige teamprestatie. We kunnen er niks anders van maken. Woudenberg klimt naar de zesde plek op de ranglijst en neemt afstand van de onderste regionen. Een heerlijk gevoel om de winterstop in te gaan…