• U bent ingelogd als:

Woudenberg toneel voor internationaal jeugdvoetbaltoernooi

Geplaatst in Clubnieuws

Jonge voetballers in Woudenberg maken zich op voor de zesde editie van het Greencrowd Internationale U14 toernooi. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei wordt er op de voetbalvelden van v.v. Woudenberg weer gestreden om de overwinning. Met o.a. buitenlandse topclubs als Arsenal en Odense BK, en Nederlandse voetbalteams als ADO Den Haag en AZ Alkmaar belooft het een voetbalspektakel te worden dat je niet wilt missen.

Voor het zesde jaar op rij vormen de velden van Voetbalvereniging Woudenberg het toneel voor een internationaal toernooi met voetballers onder de veertien jaar. Met de deelname van verschillende profclubs zal titelverdediger AZ zijn beste C-junioren in moeten zetten om wederom tot kampioen van het toernooi bekroond te worden. Teams uit Nederland, Engeland, België, Denemarken en Kenia maken dit toernooi het hoogtepunt van de aankomende meivakantie.

Niet alleen voor de spelers is het een evenement om in de agenda te zetten, het toernooi is door iedereen gratis te bezoeken. Vanaf vrijdagmiddag worden de wedstrijden in de poulefase gespeeld. De aftrap wordt gedaan door v.v. Woudenberg die het in de eerste wedstrijd opneemt tegen ADO Den Haag. Tegelijkertijd vindt de wedstrijd Zulte Waregem tegen KRC Genk plaats. Zaterdag zullen de finalewedstrijden van het toernooi vanaf 11.30 uur plaatsvinden. De  grootste publiekstrekker, de finale zelf, start om 13.30 uur.

Dit jaar is er voor het eerst een avondprogramma tijdens het U14 toernooi, dat voor jong en oud vrij toegankelijk is, ook voor de niet-voetbalfanaten onder ons. Vrijdagavond 6 mei zal dé sportpsycholoog van Nederland, Rico Schuijers, een masterclass sportpsychologie komen geven. Hij hielp sporters het Olympische goud te behalen, zowel individueel als in teamverband. Hij weet als geen ander hoe om te gaan met prestatie onder druk, veranderingen, teambuilding en zal dit aan de hand van ervaringen met zijn publiek delen.

Meer informatie over het toernooi en de activiteiten er omheen kun je vinden op www.vvwoudenberg.nl, neem contact op met de club wanneer je met vragen zit.