• U bent ingelogd als:

Woudenberg – SVL 1 – 1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Zaterdag 17 september 2016

SVL speelde zaterdag tegen Woudenberg gelijk: 1 – 1. Over het geheel genomen was SVL de betere ploeg, vooral in de tweede helft toen Woudenberg als het ware overrompeld werd. Behalve in de eerste minuut van die tweede helft toen Woudenberg na een goede aanval de leiding nam: 1 – 0. Maar daarna was het met hen gedaan. SVL vergat echter het af te maken.

 

In de 12e minuut was het Selçuk Albayrak die na een goede SVL-aanval zijn schot via een speler van Woudenberg tot corner zag gaan. De 16e minuut kreeg SVL een vrije trap op een mogelijkheid biedende plek, maar Mehmet Kaya schoot net naast. Ook toen de keeper van Woudenberg vijf minuten later te ver voor zijn doel stond, schoot diezelfde Mehmet maar net naast helaas. Weer drie minuten later probeerde Willem Baaij in zo’n zelfde situatie die keeper te passeren, maar zijn schot ging over. Net voor de rust had Woudenberg de kans om op voorsprong te komen, maar Geert-Willem Merkens kon de bal onderscheppen. De rust ging dus in met 0 – 0.

Ongewijzigd begon SVL aan de tweede helft. In de 46e minuut werd een doelpunt van SVL wegens buitenspel afgekeurd en kwam Woudenberg op 1 – 0 via een goede aanval en verdween de bal achter onze doelman in het net. SVL begon Woudenberg onder druk te zetten en dat leidde in de 54e minuut tot de gelijkmaker. Danny Kuijer schoot na goed aangeven hard raak. Na dit doelpunt was Woudenberg rijp voor de nederlaag, maar het lukte SVL niet het af te maken. Ook niet nadat een speler van Woudenberg voor het neerhalen van Roben Schenk van het veld werd gestuurd (tweede geel, dus rood). In de 81e minuut werd wegens buitenspel nog een doelpunt van Danny Kuijer van SVL afgekeurd.

Goed beschouwd gaat het steeds beter met SVL, nu nog een thuisoverwinning.

 

De opstelling: Geert-Willem Merkens – Frank Barte – Mark van Oudbroekhuizen ( Bram Peeters) – Bastin Hofman – Roben Schenk – Walter Cremers – Danny Kuijer – Marijn Kroodsma – Selçuk Albayrak – Mehmet Kaya – Willem Baaij.

 

Komende zaterdag speelt SVL thuis tegen Zwaluwen 30 HCSV, aanvang 14.30 uur.

H. Jansen