• U bent ingelogd als:

Woudenberg speelt gelijk tegen VRC (1-1)

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg en VRC maakte er gister een interessant gevecht van. Beiden ploegen hadden aanvallende intenties alleen tot hele grote kansen kwam het niet in de eerste heflt. VRC was een keer gevaarlijk maar Steffan Kranendonk bracht redding op de lijn. En Woudenberg kwam wel tot een paar mogelijkheden maar niet tot grote kansen. Toch was het Joey Kooij die weer prachtig van afstand de ban brak. Met een hard schot schoot hij de Woudenbergers net voor rust op een 0-1 voorsprong.

Woudenberg had deze voorsprong vooral begin tweede helft kunnen uitbereiden maar de kansen aan het begin van de tweede helft werden niet verzilverd. VRC kwam terug in de wedstrijd en dat resulteerde in de 82ste minuut in de gelijkmaker. Woudenberg probeerde met een offensief en drie aanvallende wissels de winst binnen te slepen maar verder dan een inzet van Rick Staal op de paal kwam Woudenberg niet.

Het gelijke spel betekent dat Uncium Woudenberg weer voorbij gaat op de rangrijst. Volgende week komt FC Horst op bezoek op Sportpark de Grift. Het belooft mooi weer te worden dus plan de zaterdagmiddag maar alvast vrij voor een mooie voetbalmiddag.