• U bent ingelogd als:

Woudenberg redt het niet en gaat nacompetitie in

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Helaas had Woudenberg een mindere dag en verloor 1-3 van De Merino’s. As zaterdag spelen we thuis tegen Terneuzense Boys. Periode kampioen 2e klasse.

Ind de eerste fase was Woudenberg meer in balbezit dan de Merino’s en kreeg diverse goede kansen. Helaas ontbrak het vandaag aan een goede afronding of een goede eindpass. Rick wist uit een corner van Tom goed in te koppen. De keeper wist, de bal die door het midden ging, goed te pareren. Niet veel later werd het opnieuw uit een corner van Tom gevaarlijk, Een eigen speler van de Merino’s werkte de bal bijna in het eigen doel maar een super reflex van de uitblinkende doelman zorgde er voor dat het 0=0 bleef.Via een actie van Mark de Graaf werd de bal goed voorgegeven. In plaats van met het hoofd af te ronden trachtte Mark Radstaake de bal met de voet te verwerken. Hetgeen niet tot een doelpunt leidde. De grootste kans was nog voor Mark de Graaf. Via een prima aanval wist Rick Mark een meter of 10 voor de goal voor de keeper te zetten. Mark wilde in 1x afronden en mistte de bal, waar een aanname een betere keuze zou zijn geweest.

Als je de kansen niet maakt dan valt het doelpunt aan de andere kant. Zo ook nu. Een onnodige overtreding van Steffan aan de rand van de zijlijn werd ingedraaid bij de 2e paal. Helaas viel deze bal in de dying seconds van de eerste helft binnen en gingen we met een 0-1 achterstand de rust in.

In de 2e helft werd De Merino’s sterker en kregen ze de betere kansen.  Mark de Graaf was nog dicht bij de gelijkmaker. Via, wederom de keeper, belandde de bal via de paal over de achterlijn. Bij een goede aanval van de Merino’s werd een zuivere strafschop niet gegeven. De bal bleef in bezit van de Merino’s die deze goed bij de 2e paal voorzette. De bal werd ingekopt: 0-2. Joey Kooy, die weer fit is en was ingevallen, scoorde nog tegen. Een minuut later was het al weer 1-3.

Omdat SVL van GJS had gewonnen had winst voor Woudenberg volstaan om zich direct te handhaven. Omdat dit niet is gelukt moeten we nu nacompetitie spelen om behoud in de1e klasse veilig te stellen.

Het programma ziet er als volgt uit:
8 teams één plek in de 1e klasse Zaterdag

Zaterdag 2 juni
(A) SVL – Brederodes
(B) Woudenberg – Terneuzense Boys
(C) Roda Boys/Bom – Oostkapelle
(D) SSV’65 – Pelikaan

Zaterdag 9 juni
(E) Winnaar B – Winnaar D
(F) Winnaar A – Winnaar C

Zaterdag 16 juni
Winnaar E – Winnaar F (finale)

Bij winst spelen we 3x thuis. Indien we 3x winnen handhaven we onsin de 1e klasse. Bij verlies volgt degradatie naar de 2e klasse.

Delen