• U bent ingelogd als:

Woudenberg pakt punt tegen De Merino’s

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Tegen de Merino’s slepen we vandaag een verdiend punt uit het vuur. Na een 1-0 ruststand scoort Kevin Bakker uit een prachtaanval de 1-1, waarmee beide ploegen zich tevreden tonen. Een belangrijk punt op weg naar direct 1e klassenbehoud.

Bij Woudenberg opnieuw Jeffrey de Witte in de basis, Jesper Kranendonk staat naast hem in de achterhoede. Joey Kooy neemt op het middenveld de plek in van de geschorste Jelmer Hoekstra. Voorin heeft Rick Staal de voorkeur boven Joost Hazeleger. De onzen beginnen afwachtend en laten de thuisploeg het spel maken. De Merino’s missen een aantal spelers en weten zich niet zo goed raad met het balbezit. In de counter creëren wij de beste kansen: Rick, Dirk en vooral Kevin (alleen voor de keeper) weten daar echter geen raad mee. De voetbalwet zegt dan dat de goal aan de andere kant valt en dat gebeurt dus vlak voor rust uit een vrije trap.

Na de pauze kruipen de geelzwarten wat meer uit hun schulp. Kevin scoort door een schot van Joey te verlengen,maar er wordt buitenspel geconstateerd. Een kwartier voor tijd eindigt een mooie aanval via Joey Hendriks bij Kevin die de bal tot doelpunt promoveert. Met de 1-1 zijn beide ploegen tevreden en de goed leidende scheids fluit dan ook af met deze eindstand. Een nuttig punt, zeker gezien de uitslagen van de directe concurrenten, waarvan Geinoord en VVZ  weer over ons heen gaan.