• U bent ingelogd als:

Woudenberg pakt punt in Veenendaal

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft in de uitwedstrijd tegen De Merino’s een eerste uitpunt gepakt dit seizoen. Op Sportpark de Groene Velden in Veenendaal kwamen Woudenberg en De Merino’s niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Woudenberg begint gegroepeerd aan de westrijd, zakt in en laat Merino’s het spel maken en probeert in de omschakeling er snel uit te komen. In de eerste helft zorgt dat nauwelijks voor kansen aan beiden kanten. Woudenberg komt er niet echt uit en De Merino’s lukt het niet om door de goed georganiseerde verderdiging te komen van Woudenberg.

Na rust kruipt Woudenberg meer uit zijn schulp en begint ook in aanvallend opzicht beter te spelen. Dit zorgt voor meer aanvallende intenties van beiden ploegen. Merino’s is dicht bij de openingstreffer maar Daan Schennink redt knap 1 op 1 en een schuiver gaat voorlangs. Aan de andere kant krijgt Kevin Bakker de grootste kans van de middag maar schiet over. Tom de Greef is nog dichtbij de 0-1 maar wordt afgevlagd voor buitenspel.

Uiteindelijk kunnen beiden ploegen leven met een punt en pakt Woudenberg zijn eerste puntje buitenshuis. Volgende week ontvangt Woudenberg thuis de koploper Zuidvogels. Weer een mooi affiche.