• U bent ingelogd als:

Woudenberg pakt punt in Utrecht

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft aan de eerste competitiewedstrijd na de winterstop een punt over gehouden. In Utrecht werd met 0-0 gelijk gespeeld tegen DHSC. Gezien het spelbeeld had Woudenberg meer verdiend.

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Er waren weinig grote kansen en Woudenberg probeerde in de omschakeling dreigend te zijn. DHSC, met de ex-profs Rodney Sneijder en Evander Sno, kon verder ook niet gevaarlijk worden.

Na rust nam Woudenberg het initiatief. De wedstrijd werd opener en dit resulteerde in een aantal kansjes aan beiden kanten. Tot de 70ste minuut, in een duel tussen Steffan Kranendonk en Evander Sno werd door de scheidsrechter een slaande beweging gecontstateerd door de speler van DHSC. Dit resulteerde in een rode kaart. Vervolgens ging de grensrechter van DHSC ook verhaal halen en werd de wedstrijd even gestaakt door de scheidsrechter. Na een coolingdown periode van 10 minuten werd de wedstrijd weer hervat. Woudenberg ging op zoek naar de openingstreffer. Maar een grote kans van Mark de Graaf en een indirecte vrije trap door Joey Kooij in de 16 konden niet omgezet worden in doelpunten waardoor de brilstand op het bord bleef staan.

Ieder geval een dik verdiend punt en gezien het spelbeeld had er meer in gezeten. Maar het vertoonde spel geeft veel hoop voor de tweede seizoenshelft. Woudenberg heeft geknokt en als team gespeeld en bij vlagen werd er gewoon weer echt goed gevoetbald. Op naar zaterdag. Dan staat de thuiswedstrijd tegen Delta Sports ’95 op het programma. Woudenberg heeft nog iets goed te maken tegen de gasten uit Houten. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd met maar lieftst 7-1 verloren…