• U bent ingelogd als:

Woudenberg pakt punt in Leusden

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft zaterdag een punt overgehouden aan de “derby” tegen Roda ’46 in Leusden. Op sportpark Burgemeester Buiningpark deelden de ploegen de punten en werd het 2-2.

De eerste twintig minuten krijgt Woudenberg de wedstrijd totaal niet onder de controle. Roda pakt het overwicht en weet dit in de 11de minuut te verzilveren in de 1-0. Roda vergeet vervolgens om de 2-0 er in te prikken. Na 25 minuten wordt er in gegrepen door de trainers Rob van den Broek en Arno van Wolswinkel. Rechterflank speler Robin Hanna moet het veld verlaten en Valentijn Rijnbeek komt er op het middenveld in. Hierdoor krijgt Woudenberg steeds meer de touwtjes in handen en in de 29ste minuut tikt Kevin Bakker de 1-1 binnen na goed werk van Dirk de Greef aan de linkerkant. Dit is ook de ruststand.

Na rust komt Woudenberg goed uit de startblokken. En in de 48ste minuut valt de 1-2. Een corner van Tom de Greef wordt in de kluts via de keeper en een verdediger in eigen goal geschoten, 1-2. Vervolgens probeert Roda weer een overwicht te creeren. En de laatste 20 minuten zijn voor Roda. Een kwartier voor tijd komt Roda op gelijke hoogte. Maar verder komen beiden elftallen niet. Gezien de wedstrijd waarschijnlijk de meest terechte uitslag.

Volgende week is Woudenberg 1 vrij in verband met een bekerronde. 26 november speelt Woudenberg thuis tegen VVZ ’49.