• U bent ingelogd als:

Woudenberg overtuigend naar winst op Montfoort

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft gister in de kraker tegen Montfoort uitstekende zaken gedaan op de ranglijst. Op Sportpark de Grift was Woudenberg oppermachtig en werd Montfoort met 3-0 verslagen door doelpunten van Rick Staal, Jesper Kranendonk en Joey Hendriks.

In de beginfase komt Woudenberg twee keer goed weg als, door fouten aan Woudenbergse zijde, Montfoort twee keer gevaarlijk voor de goal van Woudenberg komt maar de gasten scoren niet.

Na 10 minuten komt Woudenberg op 1-0 door een mooie assist van Tom de Greef op Rick Staal die koel blijft en binnenschiet. Woudenberg speelt compact en geconcentreerd en Montfoort weet zich geen raad. Woudenberg is in de omschakeling levensgevaarlijk en vanuit een corner kan Jesper Kranendonk vlak voor rust de 2-0 binnenkoppen. Vervolgens krijgt Woudenberg kansen op de 3-0 en 4-0 maar de bal gaat er niet in.

Na rust een zelfde spelbeeld. Woudenberg krijgt volop kansen maar het net wordt niet gevonden. In de 90ste minuut scoort Joey Hendriks de bevrijdende 3-0 en scheidsrechter Dhr. de Haan fluit meteen af.

Een fantastisch resultaat tegen een directe concurrent waardoor Woudenberg aanhaakt bij de bovenste regionen maar misschien nog wel belangrijker, afstand neemt van de onderste plekken.

Volgende week gaat Woudenberg richting Aalsmeer voor de wedstrijd tegen de plaatselijke FC.