• U bent ingelogd als:

Woudenberg maakt karwei tegen De Merino’s niet af

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft zich gister een slechte dienst bewezen door de wedstrijd tegen de Merino’s niet winnend af te sluiten. In Veenendaal werd met 2-1 verloren en dit keer lag het toch echt aan de Woudenbergers zelf.

Woudenberg begint prima en doet niet onder voor De Merino’s. Toch krijgt Merino’s de eerste kansjes. Een fenomenale knal uit de lucht eindigt op de paal bij Daan Schennink. Woudenberg komt goed weg. Vervolgens krijgt Woudenberg meer grip op de wedstrijd en dit zorgt voor de belangrijke 0-1 door Tom de Greef. Een paar minuten later moet Woudenberg verder afstand nemen. Joey Hendriks komt 1 op 1 met de keeper maar faalt in de afwerking. 0-1 is ook de ruststand.

Na rust wordt de wedstrijd opener. Het spel gaat op en neer. En Woudenberg probeert de 1-2 te forceren. Joey Hendriks probeert druk te geven op de verdediging van de Merino’s waardoor een speler in de fout gaat en dit met een overtreding probeert op te lossen. Joey Hendriks, naar blijkt later, breekt hierbij zijn enkel en zal een tijd uit de roulatie zijn. Een grote aderlating voor de Geel-Zwarten en wij wensen Joey dan ook een spoedig herstel toe.

Na de onderbreking pakt Woudenberg het goed op, Kristiaan Schouten komt in het veld en zorgt er voor dat Mark de Graaf een niet te missen kans geeft maar Mark schiet over. Een paar minuten later is het Mark Radstaake, die inmiddels in het veld is gekomen, die op aangeven van Mark de Graaf 1 op 1 met de keeper komt te staan maar nu is het de keeper van Merino’s die in de weg staat. Woudenberg verzuimd dus om afstand te nemen en de grote kansen om te zetten in doelpunten.

En als je zelf de doelpunten niet maakt dan doet de tegenstander dat uiteindelijk wel. Merino’s schiet in de 90ste minuut de 2-1 achter Daan Schennink en Woudenberg blijft wederom met lege handen achter.

Aankomend weekend staat er weer een belangrijk potje op het programma. Dan komt SVL langs in Wouden