• U bent ingelogd als:

Woudenberg kansloos tegen SVL

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg was afgelopen zaterdag kansloos in Langbroek tegen SVL. Er werd met 6-3 verloren en daar was weinig op aan te merken. Woudenberg moest vooraf puzzelen aangezien vier spelers op wintersport waren en drie spelers geblesseerd zijn.

Door de afwezigheid van deze spelers begon Woudenberg met een opvallende basis. Sam Kollmann begon op het doel in plaats van Daan Schennink, Sander van Keulen was vanuit het tweede er bij gehaald en op het middenveld maakte Thijs Holtsingel, 16 jaar  en speler van JO19-1, zijn debuut.

Woudenberg speelde weer het vertrouwde spelletje. SVL mocht het spel maken en in de omschakeling probeerde Woudenberg gevaarlijk te zijn. SVL begon goed en na 8 minuten keek Woudenberg al tegen een achterstand aan.  Direct na de 1-0 kreeg Woudenberg een mega grote kans op de gelijkmaker. Voorzet vanaf links kon zowel door Joey Hendriks als Kevin Bakker niet tot doelpunt gepromoveerd worden. Vervolgens ging het snel. In de 25ste en 31ste minuut maakt SVL de 2-0 en 3-0. Dit is ook de ruststand.

Na rust hetzelfde beeld. Marc van Ginkel mist een opgelegde kans op 3-1 en in de rebound scoort SVL de 4-0 en ebde het geloof helemaal weg. De 5-0 en 6-0 vallen binnen 2 minuten en de afstraffing is compleet.

Dat Woudenberg in 4 minuten tijd de stand nog terug brengt naar 6-3 door doelpunten van Rick Staal, Kevin Bakker en Marc van Ginkel is alleen voor de statistieken.

Deze week weer hard trainen, bijpraten en de focus weer op aankomend weekend. Dan staat namelijk de uitwedstrijd bij Zuidvogels op het programma.