• U bent ingelogd als:

Woudenberg is op stoom en wint weer

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft gister opnieuw in competitieverband gewonnen. Thuis werd met opnieuw 4-1 gewonnen. Ditmaal tegen ESC uit Elburg. De eerste helft was vrij mat maar dit werd in de tweede helft ruimschoots goedgemaakt door mooie doelpunten van Joey Kooij, 2x, David Ajayi en Tom de Greef.

Woudenberg komt niet goed uit de startblokken. Het spel is onrustig en de combinaties worden niet gevonden. Maar Woudenberg komt ook niet echt in de problemen. De gasten uit Elburg komen maar sporadisch voor de goal van Woudenberg. Wel komt ESC in de 10de minuut op voorsprong. Een vrije trap wordt verkeerd ingeschat door Daan en de bal gaat onder zijn lichaam de rechterhoek in. Vervolgens gaat Woudenberg op zoek naar de gelijkmaker maar tot grote kansen komen de Woudenbergers niet. En blijft het dus tot de rust 0-1 voor ESC.

Na rust een ander Woudenberg. Al na twee minuten komt de gelijkmaker op het scorebord. De eerste goede aanval van Woudenberg wordt door Mark de Graaf voorgegegeven en beland uiteindelijk bij Joey Kooij die verwoestend uithaalt. 1-1. 10 minuten later is de wedstrijd volledig omgedraaid door opnieuw een doelpunt van Joey Kooij. Een voorzet komt met veel techniek op zijn rechtervoet waardoor de bal prachtig laag in de verre hoek binnen wordt geschoten. Vervolgens gaat Woudenberg op zoek naar meer doelpunten. Via een corner van Tom de Greef komt de bal in de 66ste minuut op het hoofd van David Ajayi die via de paal binnen kopt en in de 85ste minuut maakt ook Tom de Greef zijn doelpunt. Een individuele actie vanaf links en met veel gevoel komt de bal in de verre hoek. Keeper kansloos en de 4-1 als einduitslag.

Opnieuw dus een 4-1 overwinning de derde in vier wedstrijden. Woudenberg stijgt naar de tweede plaats en staat er na vier wedstrijden prima voor. Volgende week de eerste derby dit seizoen. Na lange tijd staat de wedstrijd tegen Renswoude weer op het programma.

Geef een reactie