• U bent ingelogd als:

Woudenberg heeft goede start in 2018

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft de goede reeks van 2018 een fantastisch vervolg gegeven. Onder prachtige weersomstandigheden won Woudenberg gister met 1-0 van Bennekom. Weer een hele belangrijke overwinning om lijfsbehoud.

In een wedstrijd waar Bennekom het spel mocht maken was Woudenberg de gevaarlijkste ploeg. In de eerste helft was Woudenberg drie keer dicht bij een doelpunt. Maar zowel Joey Hendriks als Marc van Ginkel lukte het niet om een kans in een doelpunt om te zetten. Bennekom kon eenmaal echt gevaarlijk worden.

Na een kwartier in de tweede helft werd Woudenberg sterker op eigen veld maar echt tot hele grote kansen kwamen de Woudenbergers niet. En de 0-0 stand leek ook de eindstand te worden. Tot de allerlaatste minuut. De inmiddels ingevallen Tom de Greef nam een corner van de linkerkant en, ook ingevallen, Jesper Kranendonk kopte de corner prachtig binnen. Wat uiteraard tot vreugde leidde in het Woudenbergse kamp.

Met zeven punten uit drie wedstrijden, 2 doelpunten voor en 0! doelpunten tegen is Woudenberg fantastisch gestart in 2018 en heeft het inmiddels weer volledig aansluiting gevonden met de overige ploegen die om lijfsbehoud strijden. Volgende week een zware dobber, dan staat DUNO D op het programma in Doorwerth. Nu nog even genieten van een prachtige zaterdag.