• U bent ingelogd als:

Woudenberg- DTS 0-0

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Derby verdiend geen winnaar

De regio derby tussen v.v. Woudenberg en DTS Ede is vandaag in een bloedeloze nul – nul geĆ«indigd. En daar viel niets tegen in te brengen. Het matige duel kende vanmiddag weinig hoogtepunten en even zoveel mogelijkheden. Met deze puntendeling schieten beide verenigigingen niet veel op. Hierdoor zijn zij ook na vandaag terug te vinden in de middenmoot van de 1e klasse A.

Na een weekend vol afgelastingen volgde vandaag voor DTS Ede het uitduel in Woudenberg. In de heenwedstrijd bleven destijds de drie punten in Ede. Maar eenvoudig ging dit niet.

Ook vandaag hadden de Edenaren het lastig met de goede organisatie van Woudenberg. De thuisploeg had weliswaar meer aanvallende intenties dan destijds, maar speelden wederom compact. DTS Ede kwam dan ook maar moeizaam tot voetballen. In de 23e minuut viel pas de eerste kans van de wedstijd te noteren. Het was Joey Hendriks die namens de thuisploeg naast schoot. Niet veel later volgde het eerste wapenfeit van DTS Ede, de vrije trap van Ismael Antonio vloog over. In de 29e minuut stond Mark de Graaf zomaar alleen voor doelman Robin Franken, maar wist hij deze grote mogelijkheid niet te verzilveren. Net voor de rust kregen de Edenaren ook zo’n grote kans. Een diepe bal werd rand zestien goed verlengd met het hoofd door Mike Molenaar, maar Jasper Verstraten schoot in kansrijke positie in het zijnet.

Nadat het begin van de tweede helft nog voor Woudenberg was, nam DTS Ede langzamerhand het initiatief in de wedstrijd over. Zo kwam Bram Holtman goed door op rechts, maar ging zijn strakke voorzet aan iedereen voorbij. DTS Ede wisselde vervolgens nog een paar maal aanvallend met het brengen van achtereenvolgens Anouar Tmim, Mohamed Laukili en Robin van Otegem. Het zorgde voor de nodige druk op de Woudenbergse defensie. Toch kwam DTS Ede er niet door heen. In de 67e minuut was er een kans voor Mike Molenaar na een assist van Jesse Buikema, maar zijn schot werd gepakt. In de uitbraak volgde een gevaarlijk schot van Kevin Bakker, maar Robin Franken hield zijn ploeg in de wedstrijd met een goede redding.

DTS Ede drukte en Woudenberg kwam er enige malen dreigend uit. Niet dat het tot grote kansen leidde, maar spannend bleef het wel in de slotfase. Het werd langzamerhand duidelijk dat deze wedstrijd geen winnaar zou krijgen. Er volgde nog een reeks Edese hoekschoppen waarin de kopsterke Robin van Otegem gezocht werd, maar zonder succes. Daarmee eindigde de wedstrijd met de stand zoals het ook begonnen was.

Voor komend weekend is er geen competitieprogramma. Het weekend daarop haalt DTS Ede de afgelaste wedstrijd van afgelopen weekend in. Er staat dan DTS Ede – Roda ’46 op het affiche.

v.v. Woudenberg – DTS Ede 0-0 (0-0)

Doelpunten: geen

Gele kaarten: Edwin Aben, Robin van Otegem

v.v. Woudenberg:

Daan Schennink, Steffan Kranendonk, Jesper Kranendonk, Joey Kooij, Dirk de Greef, Rick Staal, Jurrian Vissink, Kevin Bakker, Joey Hendriks, Tom de Greef, Mark de Graaf.

DTS Ede:

Robin Franken, Bram Holtman, Christoph Willemsen, Joel van Wijk, Daniel Veenendaal, Jesse Buikema, Jasper Verstraten, Paul Speldenbrink (57. Anouar Tmim), Edwin Aben (81. Robin van Otegem), Ismael Antonio (73. Mohamed Laukili), Mike Molenaar.