• U bent ingelogd als:

Woudenberg doet goede zaken tegen Volendam

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft opnieuw uitstekende zaken gedaan door gisteren met 2-0 te winnen van Volendam. Bij Woudenberg scoorde Marc van Ginkel voor en Joey Kooij na rust.

De wedstrijd vliegt de eerste 20 minuten op en neer. Woudenberg krijgt na twee minuten al een mega kans maar Kevin Bakker schiet voorlangs. Aan de andere kant komt Woudenberg twee keer goed weg omdat Volendam de kansen niet kan verzilveren. Na 34 minuten komt Woudenberg toch op 1-0. Steffan Kranendonk zet aan de rechterkant goed door en via Kevin Bakker beland de bal bij Marc van Ginkel, die blijft rustig en schiet de bal beheerst in de verre hoek, 1-0, tevens ook de ruststand.

Na rust wordt Woudenberg ver op eigen helft terug gedrongen door Volendam. En komen de Woudenbergers er af en toe gevaarlijk uit. Het lukt Volendam niet om door het defensieve blok van Woudenberg te komen. En echte kansen worden er niet gecreëerd. In de 87ste minuut zorgt Joey Kooij met een fenomenale vrije trap voor de bevrijdende 2-0. Dit is tevens ook de eindstand.

Na de verassende winst vorige week op Zuidvogels opnieuw een mooi resultaat. Woudenberg klimt weg uit de onderste regionen en haakt bij de subtop aan. Een klasse prestatie van onze jongens. Volgende week speelt Woudenberg in Nieuwegein, dan spelen we tegen Geinoord.