• U bent ingelogd als:

Woudenberg- De Merino’s 0-1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg verloor afgelopen zaterdag met 0-1 van de Merino’s en hier was vrij weinig op in te brengen. Vooral in de eerste helft was de Merino’s heer en meester en kon Woudenberg weinig potten breken.

Echte kansen voor Merino’s waren er in de eerste helft niet. Ondanks het veldoverwicht verdedigde Woudenberg weer prima en had de Merino’s moeite met het gaatje zoeken. Toch kwam Woudenberg in de 40ste minuut van de eerste helft op achterstand. Een vrije trap wordt hard, laag ingeschoten en via Daan Schennink verdwijnt de bal in het net.

Na rust worden er bij Woudenberg wat omzettingen gedaan. Dit resulteert in een veel betere tweede helft van Woudenberg. Er wordt meer strijd geleverd en de Merino’s wordt langzaam terug geduwd. Tot echte kansen leidt dit niet en de Merino’s komt er af en toe gevaarlijk uit via de counter. In de laatste minuten zorgt Woudenberg voor nog meer druk op de goal van de Merino’s. Een aantal hachelijke momenten voor de goal van de tegenstander maar het laatste zetje kan niet gegeven worden.

Een terechte nederlaag tegen een ervaren en vaardig Merino’s. Volgende week weer een topper op het programma. Dan speelt Woudenberg tegen Zwaluwen 30, uit in Hoorn. Zwaluwen staat onder Woudenberg en bij winst kan Woudenberg weer een stuk weglopen van de onderste plaatsen.