• U bent ingelogd als:

Woudenberg blijft met vlag en wimpel eersteklasser

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Met 34 punten in 26 wedstrijden heeft ons eerste zich gehandhaafd in de 1e klasse. Door een 3-2 overwinning op GDC blijven we Montfoort uiteindelijk 4 punten voor en kunnen we alleen maar zeggen: PETJE AF voor onze mannen en de technische staf! We zijn trots op dit geweldige resultaat waarmee we spelers en begeleiding van harte feliciteren: jullie hebben het met z’n allen gedaan!

Wij beginnen aan de wedstrijd tegen het al gedegradeerde GDC met wedstrijdpap in verschillende benen. GDC staat binnen no time met 0-2 voor. Dat is schrikken, de voorsprong op Montfoort is immers maar een punt. Gelukkig hebben we de in goede vorm verkerende Kevin in de ploeg. De schorsing die hem boven het hoofd hing, gaat a.s. maandag in, waardoor onze all-time topscorer in de basis kan starten Hij schat een voorzet van Joey Hendriks op de juiste waarde in: rust 1-2, terwijl Montfoort uit bij Sliedrecht met 1-0 achter staat.

Na een warme kleedkamerdiscussie komen we in het tweede bedrijf beter uit de startblokken. Rick Staal scoort met een prima goal de gelijkmaker en het is Joey Hendriks die een constant en prima seizoen afsluit met de -ook voor hem- verdiende winnende treffer. Daarna nog kansen op meer, maar de 3-2 zege is meer dan genoeg, waarbij de nederlaag van Montfoort (3-0) niet meer ter zake doet.

Daarna blijft het nog lang onrustig op sportpark de Grift. Ook ons tweede en vijfde delen in de feestvreugde. Woudenberg 2 sluit het seizoen waardig af met een 4-2 overwinning op Zwlauwen ’30, dat nog voor een periode ging. Ondanks de degradatie een waardig seizoen in de reserve hoofdklasse voor de mannen van de afscheid nemende Fred Veenstra en Peter Willaarts: zie http://www.vvwoudenberg.nl/113/30865/laatste-uitslagen/wedstrijd-details/

Het 5e maakt het feest compleet door met 4-0 te winnen van Roda ’46, waarmee het kampioenschap van de res. 4e klasse wordt behaald. Knap werk van de mannen van Arno van de Broek en Gert van Apeldoorn, die ook in de beker het ver schopten dit jaar. Hulde ook voor jullie!