• U bent ingelogd als:

Woudenberg: 2-2 na thriller tegen montfoort

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Het is er op of er onder in de battle tegen Montfoort. De gewezen topklassers strijden voor hun laatste kans om degradatie of nacompetitie te ontlopen en onze mannen willen afstand nemen van de onderste 4. Het resultaat is 2-2 en daar kan de neutrale toeschouwer vrede mee hebben.

in de eerste helft zijn de verhoudingen in evenwicht. Er is veel ruimte op het middenveld, wat voor d e thuisploeg een aantal goede aanvallen oplevert. Montfoort probeert voor de winst te gaan. Uit een mooie aanval kopt Kevin Bakker na een half uur een voorzet van Jesper Kranendonk binnen. Na de rust staat het binnen twee minuten 1-1 doordat de aanvoerder van de oranjehemden plotseling vrij staat en Daan kan passeren.

Daarna is Montfoort -met de wind in de rug- een tijd de bovenliggende partij. Wij moeten het van de counter hebben en blijven daardoor ook gevaarlijk, maar de eindpass is vaak te slordig. Een handbal van een oranje verdediger betekent een strafschop, die door Kevin onberispelijk wordt binnen geschoten: 2-1. Helaas probeert onze topscorer daarna iets te fanatiek mee te verdedigen, zijn tackle wordt met een rode kaart zwaar gestraft. En dat gebeurt ook de aanvoerder van Montfoort, zodat we met 10 tegen 10 verder gaan.

Invaller Sander van Keulen is de ongelukkigste man op het veld, want via zijn hoofd valt de 2-2 binnen. In de blessuretijd wordt nog een Montfoortdoelpunt terecht wegens duwen afgekeurd, wat tot veel emotionele en niet sportieve reacties van Montfoort richting de scheidsrechter leidt. Meer schade dan een gele kaart heeft dat niet meer en de 2-2 staat als eindstand op het scorebord.

Daarmee blijven we -met nog 3 wedstrijden te gaan- 4 punten voor op Montfoort en WNC. We staan nog aan de goede kant op de ranglijst!