• U bent ingelogd als:

Woudenberg 1 sportploeg van het Jaar

Geplaatst in Clubnieuws

Afgelopen zaterdag is tijdens het evenement Woudenberg Sportief ons eerste elftal uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar. Handhaving in de 1e klasse werd door de jury als reden voor deze uitverkiezing genoemd.

De kers op de taart voor ons eerste elftal. Uiteraard niet alleen de handhaving dit seizoen maar juist de weg er naar toe de afgelopen jaren staan aan de basis van deze prijs.

Woudenberg is 6 jaar geleden een nieuwe weg in geslagen. Met eigen jeugd proberen een zo hoog mogelijk niveau te halen. En dat zonder spelers financieel te belonen. In de derde klasse is dit niet heel uniek. Tegenwoordig in de tweede klasse komt het al veel meer voor dat clubs financiele middelen hebben om op een hoger niveau te spelen.

En nu in de eerste klasse is Woudenberg een unieke groep. Kijk maar eens hoeveel spelers worden “gehaald” en en weg gaan bij de huidige ploegen in de eerste klasse. Om dan als ploeg dit jaar toch handhaving veilig te stellen is een fantastisch resultaat. Er komen is 1, er blijven is 2.

Mede daardoor is Woudenberg 1 gekozen als Sportploeg van het Jaar. Desondanks zal Woudenberg 1 volgend jaar weer vol aan de bak moeten om dit resultaat te evenaren.