• U bent ingelogd als:

Wie biedt mee ?

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

De online veiling van de befaamde wollen muts van John de Wolf is momenteel nog altijd gaande. Via de clubwebsite kunnen alle geïnteresseerden tot en met dinsdag 9 augustus 20.00 uur een bod uitbrengen op het hoofddekseltje van de trainer van het eerste elftal. De opbrengst gaat volledig naar de stichting van gewezen aanvaller Joey Snijders. Hieronder een overzicht van de huidige biedingen.
28 juli, 15.30 uur – Biedingen stromen binnen
De biedingen blijven binnenstromen. Na de verdubbeling deze ochtend doet een volgende bieder er een schepje bovenop: 275 euro. Wie kan dat overtreffen?
28 juli, 09.00 uur – Bijna verdubbeling
We schrokken ons een hoedje vanochtend, toen we een bod van liefst 15.000 euro in de mailbox troffen. ‘Binnen!’, zo dachten we. Jammer genoeg bleek het een typfoutje van de bieder te zijn en moesten we de komma toch één plaatsje naar rechts verschuiven.
Niet veel later deed de bieder in kwestie een bod van 250 euro op de wollen muts van trainer John de Wolf. De komma stond nu wel op de juiste plaats. Komt er nog iemand overheen?
27 juli, 09.00 uur – Het gaat hard
Binnen 24 uur is het oorspronkelijk bedrag van 90 euro opgekrikt naar 135 euro. Er zijn meerdere bieders in de race, maar wie gaat er op 9 augustus aan de haal met de wollen muts van trainer John de Wolf?
26 juli, 23.00 uur – De kop is eraf!
Op de dag waarop de veiling werd aangekondigd op de clubkanalen, heeft een eerste bieder zich al gemeld bij de webredactie. De man in kwestie heeft 95 euro over voor de wollen muts van trainer John de Wolf. Wie biedt meer?
Het initiatief voor de verkoop van de muts van John is van Gert Kruijs en Rob Zomer van de Voetbal Talenten School die de muts van John al in een eerder stadium hadden ‘aangekocht” en op deze manier Joey Snijders extra tegemoet willen komen.