• U bent ingelogd als:

Wereldgoal Aydo Halinov

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Wereldgoal helpt SVM aan gelijkspel.

Wie dacht dat door het regenachtige weer OSM en SVM een matig potje voetbal zouden spelen kwam bedrogen uit. Van de eerste tot de laatste minuut was en bleef het spannend. Het eerste kwartier was voor de geel blauwe gastheren De vele lange ballen werden  door de  SVM verdediging onder aanvoering van de weer goed keepende Justin te Brink onschadelijk gemaakt. Met het nodige geluk stond het nog 0-0. Het tweede deel van de eerste helft werd steeds meer een gelijk opgaand strijd .Dit leidde al direct tot gevaarlijke SVM  counters. Uit een van deze snelle counters scoorde SVM de 0-1 door Wessel Huigen. De scheidsrechter keurde dit doelpunt volkomen ten onrechte wegens buitenspel af!

Even later komen de gastheren toch op de 1-0 door onoplettendheid in de SVM -verdediging. De al licht geblesseerd aan de wedstrijd begonnen Marcel Melissen werd gewisseld voor de steeds beter spelende Mike Boshuis

Na de rust was het weer keeper Justin te Brink die met enkele fraaie reddingen SVM  in de wedstrijd hield. Dit inspireerde SVM tot nog meer inzet en dadendrang. Door goede coaching van de SVM trainers werd OSM terug gedrongen en kreeg SVM kansen. Het jonge talentvolle middenveld met Wessel Huigen, Jelle van der Tol en Jordy van der Lee drukten steeds meer hun stempel op de wedstrijd. Zo werd een kopbal nog uit het OSM-doel gekopt; troffen schoten net geen doel. Maar dan komt het Aydo Halinov  moment! Na en afgeslagen SVM aanval neemt hij de bal goed aan en met een wereldgoal ( alla Giovanni van Bronkhorst )tekent hij voor de gelijkmaker. SVM ging na de verdiende gelijkmaker op jacht naar de 1-2 voorsprong. OSM was van slag en met wat meer geluk had SVM door kansen op de 1-2- en 1-3   van Mike de Kok en Mike Boshuis en een goed schot op de paal van Jordy van der Lee op de paal de wedstrijd kunnen belslissen! Het laatste kwartier verloor SVM wel wat meer de grip op de wedstrijd en haalde opgelucht adem na het laatste fluitsignaal.

Een sterke teamprestatiedoor de juiste mentaliteit en inzet van alle spelers!

De volgende competitiewedstrijd is op 18 november thuis tegen koploper DOSC om 14.30 uur.  De licht geblesseerde Marcel Melissen,Diederik Hafkemeijer en Kevin van Dronkelaar kunnen dan herstellen .SVM is nu de ploeg waar iedere tegenstander rekening mee moet houden.