• U bent ingelogd als:

Weinig succes voor CJVV, VOP en Cobu Boys

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

CJVV – DVSU (0-0) 0-0

Na het middenmoot gevecht tegen SEC dat slechts een enkel punt opleverde, stond CJVV nu oog in oog met een ploeg in nood: DVSU. De Utrechters komen dit seizoen moeilijk tot scoren. Haar defensie vertoonde na tien competitiewedstrijden behoorlijke lekkages. De Amersfoorters leken lekker te kunnen knallen. Niet in het eerste bedrijf dat in een 0-0 bleef steken. De tweede helft bleef eveneens droog zodat de eindstand een brilstand opleverde.

Cobu Boys – Jonathan (0-1) 1-9

Jesper Vink 1-8

De kans dat Cobu Boys puntloos gaat overwinteren neemt met de week toe. Ook tegen Jonathan, de nummer vijf in de competitie, werd het een lastig verhaal. In de eerste helft konden de Amersfoorters behoorlijk weerstand bieden maar moesten drie minuten voor rust zwichten. Jonathan kwam op voorsprong (0-1) Na de rust was de ban gebroken. De gasten voerden het tempo op en bolden nog eens acht maal het Amersfoortse nylon.

Woudenberg – VOP (3-0) 5-0

Ach, als Almere gepakt kan worden, waarom kunnen we dan ook niet punten afpakken van Woudenberg, moet Wim de Haas op Sportpark de Grift hebben gedacht. VOP toonde immers al een paar weken haar gretigheid. Het liep anders. De thuisploeg was sterker en besliste min of meer het duel al in het eerste bedrijf. Na de pauze moest VOP nog twee keer buigen.