• U bent ingelogd als:

Weer veel treffers bij VV Maarssen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Sven van Vuuren

Foto: Ronald Hoogendoorn

 

Nadat afgelopen dinsdag VVZ met speels gemak aan de kant werd gezet en met een ruime 6-1 nederlaag naar huis werd gestuurd, was AH ’78 zaterdag ook een maatje te klein voor de mannen van VV Maarssen 1. De teller bleef deze keer steken op 7-2.

 

VV Maarssen 1 wisselde slordige momenten af met verzorgd voetbal en kwam al snel op voorsprong via de weer sterk spelende Jesse Witlox (1-0). AH geloofde er in deze fase natuurlijk nog in en kwam verrassend snel terug in de wedstrijd: 1-1. Sebas Jansen (die Wesley van Zoolingen verving achter de spitsen) was echter attent na een snelle aanval van Maarssen en schoot de 2-1 binnen. Deze ruststand was te mager, kijkend naar het aantal grote kansen en gaf AH ’78 hoop op een goed resultaat.

 

Een waanzinnig goede actie van Wesley Suister gooide de wedstrijd vroeg in de tweede helft op slot. Solerend langs de verdedigers van AH schoot Suister snoeihard in de verre hoek; met de 3-1 was de wedstrijd gespeeld. VV Maarssen speelt echter met plezier en nam wederom geen gas terug. Marc van Rees bekroonde een goede rush met een bekeken balletje onder de keeper door, Sven van Vuuren schoot vervolgens de penalty binnen, nadat Zaid el Jallouli onderuit gekegeld was. Ook de tweede goal van Van Vuuren was voor een groot deel te danken aan El Jallouli die de bal keurig opzij legde na een soepele aanval. De derde van Van Vuuren deze middag kwam tot stand na een goed genomen corner, die knap werd binnengelokt bij de tweede paal. Tussendoor nog een tweede eretreffer voor AH, waardoor de 7-2 als eindstand in de boeken ging.

 

Geef een reactie