• U bent ingelogd als:

Wedstrijdverslag DOSC – OSM’75

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Foto: Andre Kroon

Het was Mischa die in de 17e minuut aan de noodrem moest trekken, volgens scheidsrechter Mac-Intosh verliep dit niet helemaal volgens de regels en kende Mischa een gele kaart toe en OSM de vrije trap net buiten de 16. Deze werd snoei hard en onberispelijk door Ramon Stoofmeel achter keeper Imco gewerkt. Imco na afloop van de wedstrijd: “Ik heb die bal alleen maar gehoord!”. In de 45e minuut zag Joey zich genoodzaakt om in de nek van een tegenstander te gaan hangen. De arme drommel van OSM bezweek bijna onder dit gewicht. Geel voor Joey en een 11 meter voor OSM. Deze keer bewees Imco zijn reputatie als penaltykiller en ronselde de scherp ingeschoten penalty uit de goal wat de ruststand op een 0-1 bracht.

 

Beide teams kwamen ongewijzigd uit de kleedkamer. Wat Albert van Veldhuijzen in de thee had gedruppeld zullen we nooit weten maar het middeltje had pas in de 64 minuut zijn uitwerking. Het was captain Rodney die zijn manschappen de gelijkmaker bezorgde. Goed voorbeeld doet goed volgen en de nimmer aflatende Boy tekende een kleine 2 minuten later voor de 2-1 voorsprong. Tijd voor wat wissels aan Dolderse kant. Geblesseerde Victor ging naar de kant en werd vervangen door Sander Gijselhart, en Joey moest naar de kant wiens plaats ingenomen werd door good old Tommy J. Vooral deze wissel bleek een gouden te wezen want het was diezelfde Tommy die bijna vanaf eigen helft werd weggestuurd en 1 op 1 kwam te staan met de goalie van OSM, zo snel als de korte pootjes hem konden dragen omspeelde hij deze sluitpost en tekende voor de 3-1. Bijna in veilige haven kon ook Mischa de kleedkamer op gaan zoeken en Jeroen nam zijn plaats in. Vlogger Kevin schoot voor de formaliteit de 4-1 in., belangrijk doelpunt blijkt zo rond 16:25. 

 

Het was namelijk koploper Lopik die in de 90e minuut de gelijkmaker maakte tegen DESTO. Door dat punt staan DOSC en Lopik op punten gelijk op nr 1 in de 3e klasse D. DOSC heeft echter een beter doelsaldo (+8 en Lopik +7) wat dus maakt dat de goal van Kevin maakt dat DOSC op nr 1 staat.

 

Deze week volgt nog de loting voor de KNVB districts- beker en zaterdag 4 november gaat DOSC uit naar Voorwaarts.