• U bent ingelogd als:

Wederom puntendeling FC Delta Sports – TOV 2-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Door het gelijke spel vandaag is de kleine kans die bestond op promotie definitief van de baan. Wat wacht de laatste twee wedstrijden is de sportieve plicht en het terugwinnen van de 4e positie.

Zoals eerder dit seizoen heeft Delta het moeilijk met TOV. Delta komt verre van geweldig uit de startblokken en dit zal eigenlijk de hele wedstrijd zo blijven. Voetballend is het mager en het verspelen van de laatste kans op promotie vorige week zit nog in de koppies. TOV heeft de punten nodig voor lijfsbehoud en dat is te merken. In de 14e min. komt Delta nog wel op voorsprong. Een vrije trap rand strafschopgebied wordt door Stefan met gevoel om het uitgebreide, maar verkeerd staande muurtje, geschoten 1-0. Het enige echte wapenfeit in de 1e helft.

In de 53e min. een snelle counter van TOV. De verdediging van Delta is niet attent en laten de spits ongedekt. Deze heeft weinig moeite te scoren 1-1. In de 67e min. een misverstand in de verdediging, een keeper die te laat is met uitkomen en 1-2. Delta probeert het wel maar kan totaal geen vuist maken. TOV loopt het vuur uit de sloffen en kan met veel kunst en vliegwerk de bal steeds wegkrijgen. Sterker, het krijgt nog een prima kans om de wedstrijd in het slot te gooien. Dan in de 86e min. een opleving van Delta en een briljante actie van Berend Bram die met een hoge lob de bal over de keeper van TOV heen krijgt 2-2. Delta is zelfs nog dicht bij een overwinning in de laatste minuten, maar ziet een strak voorgegeven bal in de 5 meter krap aan twee man voorbijgaan.

Zo blijft het, hoewel TOV het punt zeker verdiende, bij een teleurstellend gelijkspel voor Delta. Nu maar hopen dat het seizoen niet als een nachtkaars uitgaat. Dat heeft niemand na zo’n mooi seizoen verdiend. Heren, pak het op!

Opstelling: Stan Wennekes, Lennart vd Brink, Berend Bram Heinen, Remco Helms, Domenique Pellegrom, Tamer Uger, Bas Geurts (c) (Casper Verboon), Lennart Dubbeldam, Harmen v Genderen (Thymen Doeleman), Timon v Genderen (Niek Nieuwenhuijsen), Stefan Dijs. Wisselspelers: Jordy Rijnbergen.

Scoreverloop:
1-0 Stefan Dijs;
1-1;
1-2;
2-2 Berend Bram Heinen.