• U bent ingelogd als:

We zijn kampioen maar met een dubbel gevoel

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Bron: SCH’44 website
Wat een feestelijke dag had moeten worden eindigde in een drama. Ondanks de zwaar bevochten 0-1 overwinning op Roda 46 en promotie naar de tweede klasse verliep de dag anders dan we gehoopt hadden. Een familielid van één van de spelers van SCH’44 werd tijdens de toespraak van dhr. Floor Baas van de KNVB onwel. In de consternatie die daarop ontstond werd dhr. Baas onwel. Gelukkig kon dhr. Baas daarna weer op eigen benen staan. De ander moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

We houden dit verslag kort,  zo hebben we afgesproken.

De eerste helft hadden de geel zwarten op een ruimere voorsprong moeten staan dan de 0-1. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de 17e minuut. Met een handige pass van Ivo Roest op Joey van Bemmel kon van Bemmel via een hoge voorzet de inkomende Jeffrey van Kleef bereiken die beheerst de 0-1 kon intikken.

De tweede helft verliep slordig. Na nog een vrije trap van Joey van Bemmel op de paal was het Roda ’46 die de gevaarlijkste kansen kreeg. Een knappe redding van Nick Mansveld hield SCH’44 op een 0-1 voorsprong. De voorsprong werd met hard werken verdedigd waarna na 90 minuten SCH’44 de gelukkige winnaar was en de terechte kampioen in de derde klasse D van West 1.

Door de droevige gebeurtenissen zijn de vele meegereisde supporters met een nare nasmaak teruggekeerd richting Harmelen. Op gepaste wijze is de promotie naar de tweede klasse gevierd. Met het bestuur is afgesproken dat het geplande feestje op een later tijdstip alsnog zal worden gevierd.

Rest ons de familie van de onwel geworden toeschouwer heel veel sterkte te wensen en we duimen en hopen op een goede afloop!