• U bent ingelogd als:

Wanprestatie SVM thuis tegen OSM 75

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Wanprestatie SVM  tegen OSM 75 Maarssen 1-5

In de thuiswedstrijd  tegen OSM 75 uit Maarssen kon SVM vrij uit spelen.OSM 75  had nog 1 punt nodig ! In een fantasie opstelling begonnen de geel blauwen slap aan de wedstrijd.De opstelling verraste niet alleen OSM 75 maar ook de toch weer vele geel blauwe supporters. Niet de altijd hardwerkende  Erno Steenbrink in de spits maar  Marcel Melissen ,Djoey Engel en Diederik Hafkemeyer probeerden de aanval te versterken, maar vergaten te vaak hun verdedigende taken. Resultaat OSM75 rook kansen en benutte deze ook. Al in het eerste kwartier had  Maarssen al op voorsprong moeten komen.De SVM verdediging keek naar elkaar maar niet naar de aanvallers. OSM 75 kwam verdient op de 0-1.Pas na 25 minuten de eerste kans voor SVM!Met veel geluk hield SVM de schade tot de rust beperkt.

Na de theepauze leek SVM beter gemotiveerd om in ieder geval te werken aan de gelijkmaker. Al na 2 minuten viel de 0-2 door een fout van de anders zo betrouwbare SVM goalie Stijn Orsel.

SVM probeerde het wel, maar daar bleef het ook bij. Veel geploeter, lopen met de bal en af en toe een goede combinatie. Zelfs good Old  Marco Willemse kreeg het team niet aan de praat. Dat OSM 75 nog naar 0-5 uit liep en pas op het laatste moment SVM de spreekwoordelijke eer redde is leuk voor de statistiek. Als spelers teveel zelf de opstelling mogen bepalen en zich niet aan de teamafspraken houden krijg je deksel op de neus. OSM 75  liet zien hoe het wel moest .SVM heeft 1 week om  gewoon weer vanuit de vertrouwde opstelling te spelen .Alexander Lean werd in de verdediging node gemist.

Wessel Huigen,Marco Willemse lieten te kort zien dat ze kunnen voetballen

Ook SVM 2 ging thuis met de zelfde uitslag onderuit 1-5 thuis IJFC.

SVM 1 speelt de volgende week thuis tegen VOP om 14.30  en SVM 2 gaat naar DOVO.