• U bent ingelogd als:

Wammes Fysiotherapie sponsor Vreeswijk MO15-1

Geplaatst in Clubnieuws

fotobijschrift: De meiden onder 15 jaar (MO15-1) bij VSV Vreeswijk worden dit seizoen gesponsord door Wammes Fysiotherapie.

- Nieuwegein, 15 september 2016 – Wammes Fysiotherapie uit Nieuwegein is dit voetbalseizoen de sponsor van het meidenteam MO15-1 van VSV Vreeswijk. De fysiopraktijk, gevestigd aan de Handelskade in Nieuwegein, heeft gezorgd voor een nieuw tenue voor de meiden plus een mooi trainingspak. Met deze sponsoring wil Wammes Fysiotherapie het belang van sporten voor de jeugd benadrukken en het meidenvoetbal in het bijzonder een steun in de rug geven.

De meidenvoetbal is de snelst groeiende divisie binnen de KNVB en ook binnen VSV Vreeswijk blijft het meidenvoetbal groeien. Meiden spelen in echte meidenteams en dus niet gemengd met jongens. Er is ook ruimte voor nieuwe voetbalmeiden. Zo is VSV Vreeswijk MO15-1 (meiden onder 15) op zoek naar een vaste keepster en zijn zowel de MO15 en MO17 (meiden onder 17) op zoek naar extra speelsters.

Ben je een meisje, tussen de 13-17 jaar oud en heb je zin om te voetballen, neem dan contact op met Richard Bode rbode@casema.nl. Als je interesse hebt om te keepen in MO15 kan je ook direct de coach van de MO15 mailen, Daniel Verkerk mddqverkerk@telfort.nl. Kijk voor alle teams en verdere (training)informatie op www.vsvvreeswijk.nl.

 

Over VSV Vreeswijk

Mede door de successen van het Nederlands Vrouwen voetbalelftal zit het meiden- en damesvoetbal volop in de lift! Binnen VSV Vreeswijk is dit dan ook de snelst groeiende afdeling. VSV Vreeswijk heeft nu al 10 teams met alleen meiden/vrouwen.                          

VSV Vreeswijk, gelegen in het Park Oudegein aan de Helmkruid, bestaat sinds 1926. De club heeft zo’n 750 leden, verspreid over veldvoetbal op zaterdag en zondag (senioren), plus een divisie zaalvoetbal. Het eerste herenelftal van Vreeswijk op zondag is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de 3e klasse.