• U bent ingelogd als:

VVZA naar finale in nacompetitie

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na een 3-0 overwinning vorige week in de thuiswedstrijd tegen Bloemendaal, konden onze Zeehelden de return wedstrijd in Bloemendaal met vertrouwen tegemoetzien.

Na 20 minuten kwam VVZA voor te staan door een doelpunt van Freek Rubrech door een goede voorzet van Michael. De wedstrijd leek gespeeld maar…. Niet veel later maakte Bloemendaal de gelijkmaker. Kort voor rust maakte Bloemendaal 2-1 uit een penalty en moest VVZA de tweede helft nog flink aan de bak om de wedstrijd weer naar eigen hand te zetten.

Spannend werd het in de slotfase van de wedstrijd. In de 70ste minuut maakte Bloemendaal haar derde doelpunt uit een vrije trap en stond het 3-1. Freek van Engelen maakte in de 88e minuut het tweede doelpunt in de wedstrijd. Met de uitslag van 3-2 was de strijd gestreden: onze Zeehelden hebben de finale bereikt!

De eerste wedstrijd wordt thuis op 5 juni ( tweede Pinksterdag) gespeeld om 14:00 uur, sportpark Emiclaer. Tegenstander is tweedeklasser DCG. Deze ploeg won afgelopen donderdag met 2-3 en speelde vandaag op eigen veld gelijk (1-1).

De return wordt op zondag 11 juni gespeeld ( nadere info volgt).

Wil je de doelpunten van de wedstrijd tegen Bloemendaal bekijken? Ga dan naar Instagram: vvza_amersfoort