• U bent ingelogd als:

VVZ’49 zet zegereeks voort tegen Candia

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De 16-jarige Luuk Ouderdorp maakte vandaag zijn debuut in het eerste van VVZ ’49.

Luuk wist in de 73e minuut te scoren en werd uitgeroepen tot “Grillroom de Droom Man Of The Match”. De prima spelende junior kreeg 5 minuten voor het einde ook een publiekswissel van trainer John van Loen.

In de 18e minuut werd Floris de Boer door Luuk Ouderdorp in scoringspositie gezet. Floris wist koelbloedig het doel te vinden. Uiteraard kennen de beide jongens elkaar van uit de JO19 waar zij beide in het begin van het seizoen nog speelde. Ook de 2 andere spelers uit de JO19, Stan ter Huurne en Thijmen Volmer speelden een prima wedstrijd.

In de 18e minuut werd Bjön Frölich gewisseld wegens een hamstringblessure voor Thijmen Volmer. Het team van John van Loen stond toen met 4 JO19 spelers op het veld. Maar VVZ ’49 voetbalde als een collectief waar ook Sebastiaan Kolff weer uitblinkte op het middenveld.

Tot de rust hadden de Groen-Witten de mogelijkheid om 3 tot 4 doelpunten te scoren maar miste de kansen.

Na de rust bleef VVZ ’49 de bovenliggende partij tot de 73e minuut toen Luuk Ouderdorp de bevrijdende 2-0 scoorde.

Hierna werd Candia beter en scoorde de 2-1. Daarna bleef de druk van Candia aanhouden en was het toch wel billen knijpen voor de supporters van VVZ ’49.

De grote winnaars waren vandaag wederom de toeschouwers. Zij zagen een leuke pot voetbal met bijna alleen maar VVZ’ers en er werd nog gewonnen ook.

VVZ ’49 staat nu na 5 wedstrijden ongeslagen aan kop in de competitie. 15 punten uit 5 wedstijden met een doelsaldo van 15 voor en 2 tegen zijn mooie cijfers. Volgende week speelt VVZ’49 uit tegen Jonathan. Bij Jonathan staat Rob Zomer als trainer voor de ploeg die vorig jaar bij VVZ ’49 trainer was. De spelers van VVZ ’49 zijn er op gebrand om van Rob Zomer te winnen. Waarom laat zich wel raden.

Volgende wedstrijd 27 oktober om 14.30 : Jonathan – VVZ ’49.

Toeschouwers: 210.

Opstelling: Robert Hagen, Steyn Boers , Delano Engelhart, Ruben de Goede (c), Stan ter Huurne, Sebastiaan Kolff, Uzir Ilbay, Björn Frölich (18. Thijmen Volmer), Floris de Boer (Joey van de Bedem), Jordy Schimmel, Luuk Ouderdorp (85. Kevin Schimmel),

Reserves: Tim Wolterink, Saddy de Koning, Stef Herder

Geef een reactie