• U bent ingelogd als:

VVZ’49- Woudenberg 4-4

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft afgelopen zaterdag gelijkgespeeld in Soest tegen VVZ’49. In een rare wedstrijd was de eindstand 4-4. Voor Woudenberg scoorde Rick Staal, Joey Kooij (2x) en Jurrian Vissink.

In de eerste helft lijkt er weinig aan de hand voor Woudenberg. Het voetbal is niet goed van beiden kanten maar Woudenberg start prima.  Al na drie minuten komt Woudenberg op 0-1. Joey Kooij schiet hard laag voor de goal en in de kluts kan Rick Staal binnentikken. Vervolgens wordt VVZ ’49 sterker en dringt aan maar tot scoren komt VVZ ’49 niet.  In de 39ste minuut is het Joey Kooij die zelf in de korte hoek hard de 0-2 binnenschiet. Als Jurrian Vissink met een fantastsich geplaatst schot ook nog de 0-3 maakt lijkt er voor Woudenberg geen vuiltje aan de lucht.

Maar na rust wordt het binnen vijf minuten 2-3. Door twee individuele fouten komt VVZ ’49 twee keer alleen op de keeper te staan en profiteert van het geklungel in de Woudenbergse defensie. Vervolgens krijgt Woudenberg een aantal, grote, kansen om de 2-4 te maken maar de spitsen staan niet op scherp.  In de 81ste en 85ste minuut krijgt Woudenberg ook nog de 3-3 en 4-3 om de oren en de afstraffing in de tweede helft lijkt compleet. Maar opnieuw in de blessuretijd sleept Woudenberg, misschien, nog een heel belangrijk punt uit het vuur. Joey Kooij gaat goed door en maakt de 4-4.

Toch een puntje in een wedstrijd met twee gezichten. Gezien de uitslagen van de concurrenten veranderd er niets op de ranglijst. Met nog twee wedstrijden te gaan staat Woudenberg 4 punten voor op de P/D plek en kan zich volgende week definitief veilig spelen door de vele scenario’s die mogelijk zijn. Woudenberg speelt volgende week tegen AFC in Amsterdam. AFC heeft nog een puntje nodig voor het kampioenschap.