• U bent ingelogd als:

VVZ’49- TOV 0-5

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Bij TOV, onze tegenstander van vandaag uit Baarn, speelden 3 oud-VVZ-ers, te weten Erik Kool, Niels van Duijn en Ferhad Ozturk.

VVZ’49 startte de 1e helft prima en onze jongens speelden goed en gretig. Dit was aan het spelbeeld te zien want de Groen-Witten waren in de 1e helft grotendeels de bovenliggende partij.

Minuut 22: Saddy de Koning raakt in een duel geblesseerd aan zijn neus, die waarschijnlijk gebroken is. Na een korte oplapbeurt van Pepijn kon onze bikkel Saddy verder en speelde zelfs de hele wedstrijd met een gebroken neus uit. Hulde, wat een doorzettingsvermogen.

Minuut 24: Yakup Ozkul haalt bij VVZ’ de bal van de lijn en voorkomt de 0-1.

Minuut 40: Hidde komt achter zijn man vandaan na een mooie steekpass en wist hieruit te scoren. Echter om onbegrijpelijke redenen werd de goal wegens buitenspel afgekeurd. Het was overigens de enige fout in deze wedstrijd van de verder perfect fluitende scheidsrechter Peter Haringsma.

De 1e helft viel vooral op door de vele blessurebehandelingen aan beide kanten.

Minuut 45: De partijen gaan rusten met de brilstand op het bord.

Na rust werd het duidelijk dat bij TOV de boel was omgezet. TOV kwam totaal anders uit de kleedkamer. Er werd direct hoog druk gezet en in een veel hoger tempo dan de 1e helft. Hier had de verdediging en het middenveld van VVZ’49 moeite mee en het doel van Groen-Witten stond continue onder druk. Keeper Jelle Bade wist een aantal mooie reddingen te maken, maar toen sloeg het noodlot toe.

Minuut 51: Sander Lambrechts van TOV maakt de openingstreffer: 0-1

Minuut 52: Jeroen Hoogendoorn van TOV maakt 0-2

Minuut 54: Maurice van der Wilt van TOV maakt 0-3

3 Doelpunten binnen 4 minuten door persoonlijke foutjes was teveel van het goede voor de spelers van VVZ’49 en de wedstrijd was toen eigenlijk al gespeeld. TOV liet het spel wat vieren, met als gevolg dat er toen een saaie periode in de wedstrijd aanbrak. Ondanks de goede inzet van alle spelers konden de Groen-Witten geen potten meer breken tegen het degelijk spelende TOV.

Minuut 57: Romano Nieuwenhuis wordt gewisseld voor Joey van de Bedem.

Minuut 63: Steyn Boers, die overigens een prima 1e helft gespeeld had, wordt gewisseld voor Sebastian Geel.

Minuut 68: na een overtreding op Saddy de Koning krijgen 2 spelers van TOV een gele kaart. 1 voor de overtreding en 1 voor opmerkingen tegen de scheidsrechter.

Saddy neemt de vrije trap zelf, maar deze werd gekeerd door Joffrey de Beer, de keeper die 2 jaar geleden nog in de belangstelling stond van VVZ’49.

Minuut 71: Delshad Sharif wordt gewisseld voor Ferdi Caglayan.

Minuut 72: Tim Suik maakt 0-4 voor TOV.

Minuut 89: Jeroen Hoogendoorn zet de eindstand 0-5 op het bord.

Al met al was het dus een teleurstellende uitslag voor VVZ’49, maar volgende week staat de uitwedstrijd tegen CDW op het programma. De inzet van alle spelers was zoals eerder al gezegd goed en als iedereen deze inzet blijft tonen dan komen de punten vanzelf. Het team wordt iedere week een stukje beter en de stijgende lijn zit er gewoon in. Als binnenkort de puzzelstukjes een keertje goed vallen dan gaan we deze stijgende lijn omzetten in punten. Misschien volgende week tegen CDW al.

CDW heeft net als VVZ’49 nul punten uit 2 wedstrijden. Dit geeft dus goede kansen voor het team van Rob Zomer om van de hatelijke nul punten af te komen.

Toeschouwers: 95

Opstelling VVZ’49: Jelle Bade (k), Bjorn Bosman, Ruben de Goede, Kevin Schimmel, Yakup Ozkul, Romano Nieuwenhuis (57. Joey Bedum), Steyn Boers (63. Sebastian Geel), Hidde Reitsman (a), Uzir Ilbay, Sharif Delshad (72. Ferdi Caglayan), Saddy de Koning.  Reserves: Kyliam Boers, Jonathan Bos

Uw verslaggever: De Groene Pen.