• U bent ingelogd als:

VVZ’49 ontmoet 9 juli jong Ajax in de voorbereiding

Geplaatst in Clubnieuws

De nieuwe trainer van de selectie wil graag zo veel mogelijk jongens in de voorbereiding aan het werk zien. Simon Ouaali heeft daarom 3 extra oefenwedstrijden ingepland voorafgaand aan de officiële start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Het team moet er op de eerste bekerwedstrijd staan en zeker 2 weken later als de competitie start. Vanaf het begin moeten we punten pakken.

De eerste oefenwedstrijd zal plaatsvinden op 9 juli om 14.30 op Sportpark de Toekomst tegen het Beloftenteam van de Nederlandse recordkampioen AFC Ajax. De spelers van VVZ’49 kunnen zich dan meten met de talenten van AFC Ajax.  Simon Ouaali wil zo veel mogelijk de jonge spelers laten voetballen, zodat zij hun fysieke en psychische krachten kunnen meten met het belofteteam van de beste club van Nederland dat in de Jupiler League speelt. Een mooie uitdaging dus.

Maar ook vooral leuk voor de Heeren van VVZ’49.  Ze gaan voetballen tegen toekomstige sterren als Vaclav Cerny, Donny van de Beek, Andre Onana, Adelhak Nouri, Dejan Meleg, Richairo Zivkoviz, Robert Muric en vele anderen. Een mooi fotomomentje, wat leuk voor later is, als deze talenten op Europees topniveau doorgebroken zijn.

Hoewel het midden in de vakantie tijd is zijn de fans van VVZ’49 welkom om deze wedstrijd (zonder toegangsheffing) te bekijken. Ook van de Poldersite verwachten wij steun.