• U bent ingelogd als:

VVZ’49 – Houten 0-0

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na de droevige verlieswedstrijd van vorige week bij Jonathan stond het team van John van Loen vandaag te trappelen om thuis op Sportpark Zonnegloren de succesreeks weer op te pakken.

In het begin ging de wedstrijd gelijk op. In de 20e minuut had VVZ ’49 een penalty moeten krijgen na een zware overtreding in het 16 meter gebied door Houten. Het mocht niet zo zijn.

Steyn Boers, die een prima wedstrijd speelde, maakte in de 28e minuut een blocktackle. Steyn raakte de bal niet maar de aanvaller van Houten wel. Steyn kon met een terechte rode kaart op zak het veld verlaten. De rode kaart was ook erg jammer voor de jonge aanvaller Luuk Ouderdorp, want hij werd tactisch gewisseld, om middels Kevin Schimmel de verdediging weer op oorlogssterkte te brengen.

In de 32e minuut breekt Houten door over de linker kant en ze wisten met een mooi schot te scoren maar gelukkig voor de Groen-Witten stond de linksbuiten buitenspel op het moment van aanspelen. De goal werd dus terecht afgekeurd.

De rest van de wedstrijd werd er door VVZ ’49 met 10 man door geknokt en in het laatste kwartier waren er nog mogelijkheden om de 1-0 te maken, maar helaas werden die kansen gemist. Gelukkig wist Oscar Kooi het doel van de Groen-Witten schoon te houden met enkele mooie reddingen anders had het kwartje nog de andere kant opgevallen. Al met al is de 0-0 een mooie teamprestatie.

We hebben een goede wedstrijd gezien en er zat veel emotie in, ook bij de toeschouwers. Het was mooi om te zien hoe het publiek ook deze wedstrijd weer meeleefde. Een smetje daarop was dat er enkele echte ras-VVZ’ers liepen te zeuren tegen Uzir en hem uitmaakte voor alles wat goed en slecht was. De Groene Pen hoorde dit aan en vind dat dit echt niet kan. Supporters horen hun spelers te steunen en niet af te branden, want hier gaan ze echt niet beter door spelen. Misschien was dit een foutje en gebeurt dit niet meer. Laten we het hopen.

“Grillroom de Droom Man of The Match” is Stan ter Huurne geworden die een foutloze wedstijd speelde. Uit handen van penningmeester Frank Smit ontving hij de bijbehorende bon.

De volgende wedstrijd is beslissend om het periodekampioenschap. VVZ ’49 staat momenteel in punten gelijk met Jonathan met 1 doelpunt in voordeel van VVZ ’49 qua doelsaldo.

Uw verslaggever: De Groene Pen.

Toeschouwers: 185.

Opstelling: Oscar Kooij, Steyn Boers , Delano Engelhart, Ruben de Goede (c), Stan ter Huurne, Sebastiaan Kolff, Uzir Ilbay (83. Joey van de Bedem), Thijmen Volmer, Floris de Boer (60 Saddy de Koning), Jordy Schimmel, Luuk Ouderdorp (30. Kevin Schimmel),

Reserves: Tim Wolterink, Bjorn Bosman, Yakub Ozkul

Geef een reactie