• U bent ingelogd als:

VVZ’49 heeft nieuwe stadionspeaker

Geplaatst in Clubnieuws

Nu de staf en de selectie compleet is zijn de randzaken aan de beurt.

De stadion speaker wordt Jasper van ’t Net. Hij volgt daarmee Ton Schaap op. Jasper voetbalt al vele jaren bij VVZ’49 maar hij wil deze handschoen graag opnemen. Wij zijn er blij mee. We kennen Jasper natuurlijk van zijn fanatieke supporterswerk, waaronder  als 1 van de oprichters van de Poldersite fanclub,  die het afgelopen seizoen de A2 in hun bekeravontuur  zo fanatiek ondersteunt hebben.

Jasper zal in de warming-up van het eerste elftal de muzikale omlijsting op en rond het veld verzorgen. Tevens zal hij de namen van de spelers VVZ’49 maar ook van de tegenstanders voor de aanvang van de wedstrijd opnoemen. In zijn muziekkeuze laten we Jasper vrij, maar wij denken wel dat hij met een aantal spelers van het 1e selectie elftal de juiste muziek zal afstemmen.

Maar Jasper gaat tijdens de wedstrijden meer doen. Hij zal namelijk ook de wissels van de VVZ’ers en de tegenstanders gaan omroepen en de namen van degene die een doelpunt gescoord hebben.

Ook in de rust zal Jasper voor leuke muziek op het complex gaan zorgen. Wij denken dat we hiermede weer een stapje in de goede richting hebben gezet om het steeds wat leuker te maken op Sportpark Zonnegloren. Alle kleine beetjes die kunnen helpen om misschien volgend naar de hoofdklasse te promoveren pakken wij aan.

Van der Pol blijft reporter

Verder hebben wij Henk van der Pol weer bereid gevonden om diverse zaken in het randgebeuren, net als vorige seizoenen, te verzorgen. Henk zal geen deel meer gaan uitmaken van de staf maar Henk zal  wel zijn inmiddels beroemde wedstrijdverslagen van Henk van der Pol het eerste selectie elftal voor op de website weer gaan  schrijven. Zoals wij van Henk gewend zijn  de stukjes (bijna) altijd heel leuk geschreven en kunnen we ook de emotie voelen die Henk (die inmiddels al rond de 50 jaar trouwe VVZ’49 supporter is) heeft beleeft tijdens het bekijken van de wedstrijden van ons 1e selectie elftal. Soms voel je de teleurstelling en soms wat boosheid of juist veel blijheid in de stukjes maar dat mag. Dat is hoe een trouwe clubman zijn wedstrijden beleeft. Wij vinden die emotie mooi.

Daarnaast zal Henk de standenborden in het clubhuis wekelijks bijwerken met de laatste standen van de competitie. En neem van ons aan Henk verzaakt geen enkele week. Ook is Henk reserve grensrechter bij het 1e selectie elftal indien de vaste grensrechter een keer onverhoopt mocht uitvallen. Daarnaast brengt Henk wekelijks de wedstrijdkleding naar onze wasvrouw en haalt hij het weer op zodat de selectie er altijd keurig bijloopt. Verder doet Henk ook nog allerlei hand en spandiensten rondom de wedstrijden van het 1e selectie elftal waarvan niemand denkt dat die zaken ook gebeuren moeten.

Wij wensen Henk en Jasper een leuk en succesvol seizoen toe en zijn als club dankbaar dat deze mensen de “onzichtbare taken” uitvoeren