• U bent ingelogd als:

VVZ’49-DEV 4-0

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Het was weer een mooie dag op Sportpark Zonnegloren.

John van Loen had zijn mannen weer goed op scherp gezet na de slechte pot van vorige week. De wedstrijd had met name in de 1e helft een hoge amusementswaarde waar leuk en verzorgd voetbal gespeeld werd. VVZ ’49 zette hoog druk waar DEV zichzelf niet onderuit kon spelen en zodoende bijna de hele wedstrijd met 10 man op eigen helft gedwongen werd.

Hoewel de eerste goede kans in de wedstrijd voor DEV was stond de goed keepende Oscar Kooij een doelpunt in de weg. Daarna is DEV nog wel een paar keer bij de VVZ ’49 doelman geweest maar ook deze kansen hielp de VVZ-goalie om zeep. Hierom werd Oscar na de wedstrijd uitgeroepen tot de”Grillroom de Droom Man Of The Match”

VVZ ’49 scoorde in de eerste helft door doelpunten van Björn Frölich (8e minuut), Floris de Boer (18e minuut) en de 3-0 werd gemaakt door Saddy de Koning (23e minuut).

In de 2e helft maakte Sebastiaan Kolff (62e minuut) op een schitterende manier de 4-0. De Groen-Witten vonden het toen wel prima en haalde het gas er wat van af zodat dit de einduitslag was.

De grote winnaar was vandaag toch ook het publiek die naar een leuk spelend VVZ ’49 keken. Langs het veld was ook vaak te horen dat het mooi is om te zien hoe John van Loen de ploeg na 4 teleurstellende jaren weer op een leuke manier aan het voetballen heeft gekregen.

We hebben nu 9 punten uit 3 wedstrijden en staan op doelsaldo bovenaan maar volgende week komt de eerste echte krachtmeting. CDW uit staat dan opzet programma. CDW is afgelopen seizoen samen met ons gedegradeerd en hebben dit seizoen een sterker team op de been weten te krijgen dan vorig seizoen. We zullen het volgende week in Wijk bij Duurstede zien of de Groen -Witten hier ook tegen opgewassen zijn.

Toeschouwers: 165

Opstelling: Oscar Kooij, Steyn Boers , Delano Engelhart, Ruben de Goede (c)(68. Bjorn Bosman), Yakub Ozkul (45. Kevin Schimmel), Sebastiaan Kolff, Uzir Ilbay, Björn Frölich (58. Thijmen Volmer), Floris de Boer, Jordy Schimmel, Saddy de Koning,

Reserves: Tim Wolterink, Joey van de Bedem

Geef een reactie