• U bent ingelogd als:

VVZ’ 49- De Meern (1-2) 2-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De Meern heeft net als VVZ’49 3 punten uit 3 wedstrijden. Beide teams zullen er dus alles aan willen doen om deze wedstrijd te winnen en zodoende uit de lagere regionen te ontsnappen. De Meern is de club waar Rob Zomer 6 jaar trainer was voordat hij naar VVZ’49 kwam.

Een lekker zonnetje die haar warmte prettig over Sportpark Zonnegloren scheen voorspelde een leuke wedstrijd.  De selectie van Zomer moest het vandaag stellen zonder Romano Nieuwehuis, Levi Parinussa, Kyliam Boers en Sharif Delshad. Vorige week was het Joel Bade bij het het vlaggenschip zo goed bevallen dat hij zich deze week wederom beschikbaar stelde om na zijn wedstrijd in het 3e bij het 1e aan te sluiten.

 

VVZ’49 en De Meern begonnen de wedstrijd vrij saai en beide ploegen wilden allebei het initiatief niet echt nemen. Voetballend was De Meern op het middenveld beter maar de vechtlust van VVZ’49 was beter en dit hield de beide ploegen tot 41e minuut op de nulstand.

Minuut 4: Max Wolfsen houd zijn tegenstander net buiten de 16 vast en krijgt een vrije trap en een gele kaart. De vrije trap van De Meern gaat kansloos over.

Minuut 22: Uzir Ilbay zet met een mooi pass Saddy de Koning alleen voor de keeper, maar Saddy schiet de bal tegen de keeper aan.

Minuut 41: Uit het niets valt het eerste doelpunt van De Meern na een communicatiefoutje tussen Ruben de Goede en Bjorn Bosman. 0-1.

Minuut 44: Hidde Reitsma loopt met een aanvaller van De Meern de 16 in. Hidde geeft een schouderduw waarop de aanvaller zich laat vallen en schreeuwt hierbij als een klein varkentje. De scheidrechter trap erin en geeft een gele kaart aan Hidde en een penalty voor De Meern die keurig ingeschoten wordt. 0-2.

Minuut 45+3 Ferdi Caglayan schiet de bal tegen de arm van een tegenstander in de 16 meter en krijgt een penalty toegewezen.

Minuut 45+3 Saddy de Koning schiet de penalty keurig binnen. 1-2.

De beide ploegen komen ongewijzigd uit de kleedkamer voor de 2e helft.

Minuut 55: Kevin Schimmel neemt een vrije trap die Saddy de Koning weet in te koppen maar de keeper houdt deze bal, maar niet klemvast. Saddy weet de bal in de rebound keurig binnen te schieten. 2-2.

Minuut 55: Max Wolfsen die licht geblesseerd is wordt gewisseld voor Daniel Bada.

Minuut 64: Een mooie aanval van De Meern waarbij hun aanvaller de bal krijgt tussen 2 verdedigers van VVZ’49. De spits schiet net naast.

Minuut 65: Ferdi  Caglayan loopt de met de bal de 16 in en wordt tot 2 maal toe ten val gebracht maar de scheidsrechter ziet er geen overtreding in. Jammer.

Minuut 69: Sebastian Geel wordt gewisseld voor Joel Bade.

Minuut 81: Bjorn Bosman maakt een overtreding net buiten de 16 en krijgt een vrije trap tegen. De Meern neemt de vrije trap maar schiet Bjorn recht in zijn gezicht. Daniel Bada wil de bal wegwerken maar maakt een overtreding. Nog een vrije bal voor De Meern. Dit schot gaat wederom net naast.

Minuut 84: Steyn Boers krijg de bal op 5 meter voor de goal van De Meern aangespeeld maar maait over de bal heen.

Minuut 85: Saddy de Koning schiet de bal knalhard net over het doel van de Meern heen.

Minuut 87: Joel Bade geeft een voorzet op Saddy die net naast kopt.

Minuut 88: De Meern schiet knalhard op de goal van Jelle Bade maar Steyn Boers gooit zijn lichaam voor de bal en maakt er een corner van.

89: De hoekschop komt voor de voet van een De Meern speler maar Jelle Bade redt door de bal klemvast te pakken.

Minuut 90: weer een schot van de Meern op de goal van Jelle. De bal gaat maar net naast.

Minuut 90+2: Steyn Boers verlaat geblesseerd het veld en Joey van de Bedem komt erin.

Minuut 90+4: Scheidrechter Wassink fluit de wedstrijd af na een prima wedstrijd te hebben gefloten.

Beide ploegen hebben nu 4 punten uit 4 wedstrijden en staan gedeeld 9e in de competitie. Volgende week speelt VVZ’49 thuis tegen Victoria. Victoria staat op de 1e plaats dus het zal zeker een zware pot gaan worden. Deze week dus lekker met elkaar trainen en ervoor zorgen dat volgende week iedereen weer fit is.

Uw verslaggever: De Groene Pen

Toeschouwers: 105

Opstelling VVZ’49: Jelle Bade (k), Bjorn Bosman, Ruben de Goede, Kevin Schimmel, Steyn Boers (’90+2 Joey van de Bedem), Uzir Ilbay, Max Wolfsen (’55. Daniel Bada), Sebastian Geel (’69 Joel Bade), Hidde Reitsman (a), Ferdi Caglayan, Saddy de Koning,

Reserves: Daan van Vliet.