• U bent ingelogd als:

VVJ in spannende finale Zilveren Domtoernooi de baas over UVV

Geplaatst in Wedstrijdverslagen
VVJ in spannende finale Zilveren Domtoernooi de baas over UVV

VVJ is de winnaar geworden van het Zilveren Domtoernooi 2016. De spannende finale tegen UVV eindigde in 1-1 en strafschoppen moesten dus de beslissing brengen. VVJ won de penaltyserie uiteindelijk met 4-3 en mag zodoende de Zilveren Dom-trofee een jaar lang in hun prijzenkast neerzetten.

De wedstrijd om de 3e plaats ging tussen Desto en VSC Zondag. Lang leidde VSC Zondag met 0-2 door twee doelpunten van Paul van Wijk. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd scoorde Desto echter in een tijdsbestek van vijf minuten twee goals (3-2), waardoor het als winnaar van de derde plek van het veld stapte. Doelman Jeroen Rycken viel vlak voor tijd geblesseerd uit met een op het oog lichte blessure.

De vijfde plek ging naar DHSC, de winnaar van het Zilveren Domtoernooi in 2015. De Zuilenaren won met 3-1 van VSC Zaterdag. Voor VSC Zaterdag scoorde Wilco van Eck als enige tegen.

Wil je de foto’s van zondag nog eens terugkijken? zie de site: http://www.vsc-utrecht.nl/tweepuntnul/vvj-in-spannende-finale-zilveren-domtoernooi-de-baas-over-uvv/